AuraSoma för varje situation

I vanliga fall utgår man ifrån valet av flaskor först, och sedan ser man vad det är just de flaskor man valt gör för våra kroppar och vår ande. Men det är flera av flaskorna som är utmärkta att använda i särskilda situationer, för att stödja, stärka och lyfta oss. Det kan vara både fysiska, psykiska, emotionella och andliga energier i oss som behövs stärkas - och här finns ett urval av användningsområden. Klicka på de olika länkar som Du kanske känner är något Du arbetar med just nu, och se vilka Balansoljor, Quintessencer eller Pomandrar som är de rätta för Dej här och nu.

Du kan alltid läsa mer om alla de specifika flaskorna på respektive sida:
Balansoljorna  
Pomandrarna  
Quintessencerna

 

Alla Räddningsflaskor (Pocket rescue)

Alexanderteknik (healing)
Astrologi och Esoterik
Avgiftning

Barn, det Inre Barnet och Graviditet
Beskydd
Beslutsfattande
Besvikelse
Blyghet

Chakra & AuraBalansering
Craniosacral terapi (healing)
Depressioner och nedstämdhet
Djurkommunikation
Död, övergång och återfödelse
Energipåfyllning
Fobier
Fredsarbete
Förkylning, snuva etc
Grupptryck

"Ghostbusting" och Utrensning
Kanalisering

Kom Ut processer
Konstnärlighet och Kreativitet
Kristaller
Kundalini
Ledarskap
Leklust

Lärare och att tala inför folk
Mardrömmar
Meditation
Medvetet Drömmande

Menstruationsproblem
Naturupplevelser
Olycklig kärlek

Oro
Reiki (healing)
Reinkarnationsarbete (öppnas i nytt fönster)
Resor
Rolfing (healing)
Rösten
Separation och skilsmässa
Småsår, myggbett, stick etc
Shock & Trauma
Självkärlek
Sorg
Stressbefrielse
Stukningar, sträckningar etc
Tantra
Tentamen & Intervjuer
Tillfrisknande och återhämtning efter sjukdom
Tvångsmässiga beteenden
Ufo, utomjordningar och änlgar
ÖverlevnadsfrågorTentamen och Intervjuer

I situationer som dessa handlar det om att plocka fram vår egen inre visdom och insikt, och samtidigt behålla vårt lugn.

El d´orado #41 rymmer just denna kunskap och hjälper oss att nå fram till allt det som vi har inom oss; att se allt det vi redan kan och hämta upp det i vår inre kunskapsbank som vi kanske inte ens trodde att vi hade.

Skördeflaskan #42 gör detsamma, men på ett annat sätt. Den stärker vårt fokus och vår förmåga att lägga tyngden på det som är verkligt viktigt. Den tillåter oss att släppa de värsta rädslorna och ångesten inför situationen genom att dels stärka vårt Solar Plexus - och dels ge oss en viss leklust och sprudlande glädje inombords, den lust som gör att allt blir lättare att genomföra. Nr 42 hjälper oss också att se oss själva värdiga att ta emot mödans frukter.

Visdomsräddning # 90  hjälper oss vid alla tillfällen att nå och hitta fram till vår egen inre kunskap. Den hjälper oss också att se igenom och avväpna de rädslor som gör att vi inte vågar se, eller inte tror oss ha.

Smaragdgrön Pomander skapar lugn och för oss tillbaka till vårt eget centrum. Där finns frid och vi kommer omedelbart till frågans kärnpunkt - ett lugn i händelsens hjärta.

Guld pomander dämpar all oro vid prestationsmoment som intervjuer, examens o liknande och tar fram lusten, kunskapen, visdomen och distansen till vad det än handlar om.

 Upp

Shock & Trauma

Chocker och trauman kan påverka oss både när det är akut och när det är något som har djupa och långt tillbakaliggande rötter. De mest omedelbara är ex vid upprörande meddelanden eller besked. Också exempelvis vid operationer eller andra ingrepp. Andra trauman kan ligga långt tillbaka och då kan man behöva ha hjälp att lösa upp dem ex. under regressioner tillbaka till tidigare liv.

Eterisk räddning #26 helar auran från eteriska hål som kan uppstå vid ex röntgen eller andra traumatiska ingrepp. Den läker energikropparna och ger Dej kraft att återskapa platsen för ny harmoni att habitera.
Denna flaska finns också på liten plastflaska, som man lätt kan ha med sig i väskan överallt. Denna räddningsflaska kan man också dela med alla andra, för att bistå med energi och kraft när olyckan varit framme. Både barn, djur och vuxna kan läkas och uppmuntras med denna olja!

Strutsen #79 är den störa healingflaskan för den som inte riktigt ännu vågat se på anledningen till varför shocken finns där. Hjälper oss att se klart på situationen.

Orange Pomander skyddar och läker Auran på samma sätt, samtidigt som den absorberar och neutraliserar de mest destruktiva energierna orsakade av chock.

Kwan Yin Quintessence transformerar energi från forna tider och ökar förståelsen för hur de påverkar nuet. Hjälper också till att överkomma trauman som har med sexualitet att göra.

Sanat Kumara Quintessence hjälper till när man vill arbeta  med olika former av emotionella problem.

 Upp

ReseKit

De energier som Du inte bör vara utan när Du är på resande fot!

Orion & Angelica Quintessence är den flaska som jag själv aldrig reser utan. Den är fantastisk mot JetLag, och om jag använder lite av den för varje tidszon jag passerar får jag aldrig några problem när jag landat - för på så sätt reser alla mina kroppar tillsammans; den fysiska, eteriska och psykiska.

Green Pomander är Du kan använda för att skapa space runt Dej själv vid trånga resutrymmen eller när det är väldigt mycket folk runt omkring Dej, ex i flygokan eller på tåg.

Guld Pomander lättar alla former av åksjuka

Korall Pomander är särskilt bra vid alla former av höjdsjuka.

 Upp

Kundalini

Kristus Quintessence hjälper oss att nå fram till, och förstå innebörden av Kundalini. Detta är en extremt stark och omtumlande Quintessence, som är svår att stå oberörd inför, vilket sammanhang det än handlar om...

 Upp

"Olycklig" kärlek & oavslutade relationer

Använd  Visdom av Kärlek #87 tillsammans med Sanat Kumara Quintessence och/eller Corallfärgad Pomander för att hela alla situationer som är olyckliga och oavslutade och som har med kärlek att göra. Insikt kring obesvarad kärlek och alla former av situationer där man har öppnat hjärtat men sedan funnit att det på olika sätt blirivt bortstött, utnyttjat, sårat eller igonrerat. Dessa AuraSoma energier hjälper oss att dels hela hjärtat, finna den sanna kärleken i sig själv och att finna sätt att hantera de destruktiva känslor som kan födas ur detta. Dessa flaskor skänker frid, lugn, insikt och framför allt en stor självkärlek åter - och det är ju också förutsättningen för att kunna finna kärleken utanför sig själv...

St. Germain Quintessence klarar emotionella frågor som man ännu inte avslutat. Den transformerar den negativa energin och lugnar alla de olika eteriska kropparna.

Använd samtidigt Hjärtflaskan #3 och det känns som om smärtan sitter i hjärtat  Eller använd Solskensflaskan #4 om Du samtidigt känner depressiva, oroliga eller destruktivt laddade drag.

 Upp

Separation och skilsmässa

Vid separationer behöver man ofta arbeta med att finna det man "går miste om" i sig själv, och de båda grön/röda flaskorna är inte bara kompletta i sig själv, utan hjälper oss också att finna detta inom oss.

Djwal Khul och Hilarion #63 visar vägen inför det nya som kommer, och hjälper oss att se vart vi ska ta vägen. Sätter fokus tillbaka på oss själva och vår mest konstruktiva och ljusa utveckling, där allt har en stark mening.

Kronräddning #78 är den stora flaskan för nystarter efter att man tvingats lämna något gammal bakom sig. Den första flaska som Vicky Wall själv skapade från andra sidan, efter att hon gått över och fullbordat sitt uppdrag på jorden.

Energiräddning #89 hjälper till att ge överskott och energi att komma över bitterhet och ilska som kan komma i samband med skilsmässa.

Sanat Kumara Quintessence är god vid alla former av transformation och för att finna den bro på vilken vi kan ta oss vidare till de nya delarna av oss själva. Absorberar emotionella chocker och hjälper oss att se sanningen om varje annan person.

 Upp

Depressioner och nedstämdhet

Som alltid ska man ju vid allvarliga depressioner och liknande söka professionell hjälp, men för att underlätta när vardagen känns tung och seg kan man ta till några av AuraSomas finaste energier.

Clownen #72 tillåter oss att känna vilken känsla vi vill - och i denna air av tillåtelse väljer oftast sinnet den lättaste, dvs. glädjen.

Gul och/eller Guld Pomander och Skördeflaskan #42 hjälper vid all nedstämdhet som har med årstiden att göra, särskilt vid den mörka tiden här uppe i norden! Dessa energier skänker alltid solsken inom oss och lyfter upp också det tyngsta sinnet!

Kungsblå Pomander och Ärkeänglen Rafael #96 hjälper alla som har en mer långvarig depression. Denna kungsblå flaska har ett stänk av rosa glädje i sej, och det är just denna lilla energi som också hjälper och på olika sätt attraherar samma hopp också i oss själva, särskilt när man är känslig och inte vill att det ska komma för offensivt...

Corallfärgad Pomander hjälper oss att känna oss delaktiga i en större gemenskap, ex. när man känner sig ensam - på samma sätt som både korallen och korallrevet är oavhängigt beroende av varandra - en stor gemenskap.

Lady Portia Quintessence hjälper snabbt att finna ett ljus i vår tillvaro, särskilt om man är överdrivet självkritisk eller för inflexibel mot sig själv. Dessa energier bringar nåd.

Upp

Kom Ut processer

Robin Hood #27 är en fantastisk hjälp för alla som upplever sig själva som kvinnor som har svårt att hantera den manliga sidan av sig själva, eller i andra. Också ex. transexualitet och för att komma ut som lesbisk.

Maid Marion #28 är till underbar för alla som upplever sig som män som har svårt att relatera till den starka kvinnligheten runt eller inom dem själva, ex. vid tunga kom-utprocesser för bögar.

Upp

Oro och Nervositet

Dessa energier är för tillfällen när man inte kan få de destruktiva, oroliga eller tunga tankarna att lämna sinnet - en mental "paus"knapp...

Gul Pomander och den skördeflaskan #42 låter solsken, glädje, lätthet och klarhet fylla sinnet.

Violett pomander ger oss tillgång till den energi i huvudet som tillåter den högra och vänstra hjärnhalvan och hemisfärerna att balanseras.

Lady Portia Quintessence hjälper alla att ge upp kontrollen och låta flödet gå sin egen väg. Hjälper "workoholics" att slappna av och ta tid för sig själva. Befriar oss också från medvetna rädslor.

Upp

Fobier

Situationer, platser eller saker som skapar en omedelbar panik eller allvarlig stress betecknar vi ofta som fobier. Vi kan arbeta beteendemässigt med dem på flera sätt för att befria oss från dem, och dessa AuraSoma energier är utmärkt att använda både under en process för att bli av med fobierna och innan man är av med dem men ändå på olika sätt ställs inför dem.

Guld Pomander är pomandern för de flesta fobier som bygger på en djup, irrationell rädsla. Den hjälper oss att att kontakta den inre visdomen där sanna förståelsen för situationen ligger, och där vi kan finna kunskapen, lusten och modet att se igenom våra rädslor.

Oliv Pomander och Smaragdgrönd Pomander hjälper till vid alla former av både agorafobi (rädsla för öppna platser eller situationer med många människor) och klaustrofobi (rädsla för att bli instängd eller befinna sej i trånga eller låsta platser) Båda dessa pomandrar skapar en fantastisk space, frisk luft och ger oss känslan, friheten och stillheten som en behaglig, solbelyst och varm skog kan ge.

Kuthumi Quintessence lösgör och upplyser alla intensiva, medvetna rädslor.

Upp

Mardrömar

Eterisk räddning 26 och Orange Pomander hjälper till att klargöra och befria från shock och trauma, och kan därför också le det inre lugn som kan vara orsaken till mardrömmarna.

St. Germain Quintessence transformerar all negativ energi till andlig energi.

Violet Pomander skänker djup avslappning och vila, och öppnar upp sinnet för högre sfärer.

Upp

Tvångsmässiga beteenden

Kuthumi Quintessence skänker glädje och klarhet inför gamla invanda mönster, och rädsla att bryta dem.

Guld Pomander är den pomander som hjälper för vanemönster som grundar sig på omedvetna eller "ogrundade" rädslor.

Strutsen #79 identifierar destruktiva mönster, och hjälper oss att bryta dem och heala dess följder.

Upp

Stressbefrielse

Fridsflaskan #2 lugnar och skänker stor frid till hela vårt psyke.

Saphirblå Pomander skäner lugn och balans, särskilt vid olika former av hyperaktivitet.

Violett pomander ger oss tillgång till den energi i huvudet som tillåter den högra och vänstra hjärnhalvan och hemisfärerna att balanseras.

Upp

Överlevnadsfrågor

Leva i den Materiella Världen #19 är stenbocksflaskan som hjälper till att finna energi i och slappna av med alla frågor som har med att leva i den materiella, fysiska världen. En konstruktiv och enormt energialstrande flaska.

Djupt Röd Pomander lättar rädslor som har med överlevnadsfrågor.

St. Germain Quntessence transformerar överlevnadsstress som har med pengar, hälsa, säkerhet etc. och hjälper till att frigöra oss från upplevelsen av att vi behöver allt det vi ibland tror vi gör, för att överleva.

Serapis Bey Quintessence expanderar, balanserar, förseglar och skyddar hela vår eteriska kropp, samtidigt som den bringar medvetenhet om lidande och avsaknad, så vi ser att vi redan har ett rikt liv...

Upp

Sorg

Att sörja är en naturlig del av livet, vid saknad, missförstående eller andra beroendesituationer. Men hur naturligt det än må vara, så kan man fortfarande behöva hjälp att komma igenom sin sorg. I synnerhet om man märker att man på något sätt har fastnat i sorgens klor och inte klarar att lämna det förgångna bakom sig och släppa taget.

Använda tillsammans helar Eterisk räddning #26 shocken eller traumat, medan Kronräddning #78 låter sorgeprocesserna bidra till en ny start och att hela hjärtat.

När sorgen har att göra med förlorandet av en nära kan Violet Pomander hjälpa oss att komma i kontakt med andra sidan och där finna förståelse och avslut.

Upp

Medvetet Drömmande

Att arbeta medvetet med sitt drömmande, både om natten och i underbara dagdrömmar, kan vara både spännande, utmanade och oerhört givande.

Pallas Athena Quintessence and Pallas Athena & Aeolus # B57 använder Du när Du vill utforska Ditt drömmande. De hjälper också för att komma ihåg Dina drömmar när Du vaknar, såväl som att ta del av de egna inre djupare insikterna i dem.

Upp

Grupptryck

Guld Pomander är väldigt effektiv för både barn, ungdomar och vuxna som vill finna kraft och mod att stå emot grupptryck.

Upp

Självkärlek.

Vad man än arbetar med, och vilken nivå av medvetande man än söker, så startar allt i att finna den största och mest villkorslösa kärleken till sig själv.

Rosa Pomander för värme, mildhet, snällhet och ömhet till sig själv. Dess rosendoftande kraft fyller varje sinne och hjärta med stor kärlek till det egna väsendet.

Djup Magenta Pomander är bra för dem att använda som är dåliga på att ge sig själva tid och utrymme, utan lägger (för) myclet energi på andra.

Lady Nada Quintessense och Lady Nada #B52 transformerar all negativ energi och för in den Gudomliga, trygga moderskärleken.

Lady Portia Quintessence för snabbt in en lätthet i livet. Den låter effektivt självkritik och självdömmande blekna, och för in nåd och överskott.

Upp

Avgiftning

Vare sig det handlar om att sluta röka, eller om en allvarligare avgiftning från ex. tabletter, alkohol eller tunga droger kan AuraSoma stödja processerna.

Vit Pomander är den mest balanserande och renande av alla pomandrarna. Den rensar och renar på alla nivåer i kroppen. Oumbärlig också för att rena energier i ett rum för ex. terapeuter.

Seraphis Bey Quintessence och Seraphis Bey #54 renar på en än mer andlig nivå än Vit Pomander, men ibland är ju också de droger från vilka man försöker frigöra sig grundade i en mer andlig natur. Också bra för de som "fastnat" i andliga beroenden, som att ex inte kunna ta beslut utan att först konsultera en pendel eller tarotkort etc.

Solskensflaskan #4 ingjuter lust och insikt om varför man faktiskt vill frigöra sig från det som man upplever sig vara beroende av, på en fysisk, emotionell, mental och andlig nivå.

Upp

Blyghet

Röd Pomander skapar energi och vitalitet, och den kan hjälpa personer att komma över blyghet genom att erbjuda ett skydd och motverka känslan av sårbarhet.

Saint Germain Quintessence och Saint Germain # 56 hjälper varje person att ta steget fram och sluta gömma sig, bl.a. genom energierna från den tidigare inkarnation som Germain har i Josef, Jesus jordiska far.

Soluppgången #5 inspirerar till att stå upp för det man känner och tror på genom att skänka energi och kraft till användaren.

Upp

Besvikelse

Oliv Pomander är ofta till väldigt stor hjälp när man upplever någon form av besvikelse genom att skapa en lugn och lyssnande miljö, fylld av förståelse.

Röd Pomander hjälper till om besvikelsen snarare är ett resultat av uttröttning eller tillbakadragande och övergivande av sina ideal, genom att skänka energi och skydd. Också för att finna den verkliga förståelsen till problemet.

Upp

Meditation

KungsBlå Pomander är särskilt effektiv för att höja medvetenheten i vårt 3:e öga och för att kunna kontakta sin intuition. Den bidrar också med skydd vid kanalisering.

Violett Pomander attraherar en djupare meditation, och kontakt med de högre sfärerna i densamma.

St. Germain Quintessence hjälper till vid meditation genom att skapa ett högre flöde och tillåta de högre energierna komma ner.

Upp

Beslutsfattande

Smaragdgrön pomander tar varje person till sitt eget center, för att finna en ideal och fridfull miljö och sinnesstämning för beslutsfattande. Hjälper också till för att komma till kärnan i frågan.

Olivfärgad Pomander är särskilt bra vid svåra beslutsfattande då den rymmer katarflaskornas guld/gröna och genom detta inbjuder dels till beslut på rätta grunder, men också att ta dem på intuitiva grunder utan rädsla.

Sanat Kumara Quintessence hjälper oss att alltid se den verkliga sanningen, i dess högsta form, och ta beslut utefter det.

Katarflaskorna:
Getsemane Trädgård # 7
Fontänen # 31
Triumf # 74
Alla Katarflaskor kallas Beslutsfattar flaskor, då de dels har den olivgröna feminina ledarskapets energi. Men också för att de rymmer modet och kraften att ta beslut på rätt grunder, utan rädsla och befriad från andra tankar än att nå fram till det ideala och högsta i livet.

Upp

Barn, Det inre barnet och Graviditet

Stjärnbarn # 20 är en vacker och subtil energi som hjälper alla barn (stora som små) att finna kärlek och skapande. Är utmärkt både vid graviditet och födsel.

Dessutom finns det ett antal barnflaskor som alla rymmer olika energier som har med den tidens barn att göra, och det sätt på vilket vi kan stödja dem.

Den nya tidens barn
Blomsterkedjan # 11
Frid i nya tidsåldern # 12
Förändring i nya tidsåldern # 13
Visdom i nya tidsåldern # 14
Healing i nya tidsåldern #15

Utökade Barnsetet
Kristusflaskan # 55
Bägaren # 77
Oberon # 86

Upp

Tantra

Det finns flera tantriska flaskor som hjälper till att arbeta med de sexuella energierna, och samtidigt föra in de högre andliga värdena i dem.

Den ringande klockan # 69 Kärleken i dess mest kraftfulla aspekt
Bägaren # 77
Kärleken manifesteras på det fysiska planet
Artemis # 80 hjälper oss att släppa taget och ge efter för de sexuella energierna
Ljuset i vinden # 84 är blandningen mellan Lady Nada och Kristus, och skapar en öm passion

Fysisk Räddning # 1 kan öka den sexuella energin när det föreligger någon form av fysisk tvekan.

Vid Tantrisk arbete ska alla inblandade parter helst använda samma flaska

Upp

Tillfrisknande och Återhämtning efter sjukdom

Florence Nightingale # 25 är den flaska som kallas just återhämtningsflaskan, för att en hjälper till att låta oss helt överkomma alla spår av sjukdom, fysisk eller psykisk, vid tillfrisknande.

Rosa Pomander skapar en varm, omtänksam och kärleksfull atmosfär för healing.

Blomsterkedjan # 11 hjälper till att låta oss älska oss själva, och på så sätt fortare bli hela och friska.

Upp

Musik och rösten

Den nya budbäraren # 49  hjälper till för läkning av alla former av ofrivillig tystnad eller talproblem, ex. afasi.

Lady Nada Quintessence och Lady Nada # 52 hjälper till att integrera ljuset i allt ljud som vi skapar, på vilket sätt det än är.

Kungsblå Pomander korresponderar med halschakrat och stärker och inspirerar vid sång, mantra, chanting, toning, för den som leder en meditation eller för andra sammanhang där rösten är bärande för det andliga sökandet.

Fysisk Räddning # 1 helar rösten vid varje problem med den, också de fysiska så som heshet.

Trubadurflaskorna # 17 & # 38 är fyllda av medeltidens trubadurers energier, och kan hjälpa oss att våga vara djärva och våga använda röst och musiken som redskap för vår livsuppgift.

Upp

Lärare och att tala inför folk

Safirblå Pomander relaterar till halschakrat och hjälper till nå de rätta uttrycken när man ska tala inför folk, på samma sätt som det öppnar upp för inspirationen och intuitionen att improvisera.

Kristus Quintessence hjälper varje person som talar inför andra att finna de rätta orden och få klarhet i vad det är man egentligen menar.

Soluppgången # 5 är lärarflaskan som hjälper till att inspirera till att ta sig an sin sanna lärarroll, på varje nivå.

Upp

Övergång, död och återfödelse

Både för de som själva har anhöriga till de som är på väg till Andra Sidan, likväl som de som arbetar på hospice, församlingar, regenerationsterapier, sjukhus och liknande.For hospice workers, rebirthers, and those who have lost a loved one.

Sanat Kumara Quintessece är bra att använda vid varje övergång och hjälper oss att komma över en verklighet och nå en annan. Kontaktar den högsta andligheten och hjälper oss att se den högsta sanningen i varje situation.

Safirblå Pomander skapar lugn och stillhet hos de som på olika sätt har någon form av stress i samband med övergångar.

Fridsflaskan # 2 lugnar både psyket och "nerverna" samtidigt som den hjälper till att släppa taget om det som är på väg bort.

Kronräddaren # 78 är den starkaste flaskan för nystarter och för att hela och lyfta varje situation som har att göra med att komma över en förlust eller bortgång.

Villkorslös Kärlek # 81 är just den kärlek och den kravlöshet vi, likt nyfödda barn, kan behöva när vi upplever olika former av återfödelse.

Upp

Kanalisering och Intuition

Safirblå Pomander ger tillit till de budskap våra inre och yttre guider skänker.

Kungsblå Pomander är särskilt god för att höja medvetenheten och klarheten för det 3:e ögat. Ger också extra gott beskydd vid kanalisering.

Violet Pomander och den violetta manteln # 16öppnar upp för högre sfärer och dess budskap och transformerande energier.

Serapis Bey Quintessence och Seraphis Bey # 54sammanbinder Dej med högre energier. Hjälper också till att nå till energierna dels från kristaller, men också från Atlantis och Mu.

Maha Chohan Quintessence och Maha Cohan # 62 assists in a personal relationship with Angelic realms.

Holy Grail and Solar Logos Quintessenvce hjälper oss att ta emot information och kunskap som har med helandet av jorden och alla människor på den - globala budskap.

Olivfärgad Pomander ger kunskap och hur man når den feminina inre intuitionen.

Maha Chohan Quintessence och Maha Cohan # 62 assists in a personal relationship with Angelic realms JAG ÄR kommer till jorden # 65 är den starkaste varianten på den

Upp

Astrologi och Esoterik

Vid alla former av esoteriska studier (ex En kurs i Mirakler eller Samtal med Gud) samt för att nå nya höjder vid arbete med Astrologi är dessa energier från AuraSoma ytterst effektiva!

Djwal Khul Quintessence och Djwal Kuhl #64 hjälper oss att öka förståelsen vid astrologiska och esoteriska arbeten och studier, genom att visa oss den sanna vägen - vår egen väg.

Anubis # 8 kombinerar den högre viljan (blå) med den egna lilla, personliga (gul) för att vi ska finna den egna sanna vägen (skakad, grön)

Hilarion # 53 vägen, sanningen och livet - ur det högsta esoteriska perspektivet. Numerologiskt rymmer den också Anubis # 8 (5+3=8)

Upp

Chakra & Aura Balansering

St. Germain Quintessence balanserar alla chakran och skänker lugn åt alla subtilkroppar.

Serapis Bey Quntessence klarar, expanderar, balanserar och skyddar hela auran på en allmän, men oerhört stark och klarsynt nivå.

Vit Pomander skyddar alla chakran och både rensar och balanserar upp energier både i auran, och runt platser och i rum. Både denna och Seraphis Bey Quintessence är idealiska för terapeuter som vill rena och harmonisera rum före eller efter en klient.

Gudomlig Kärlek # 67 är den flaska (vid sidan av Seraphis Bey # 54 och Metatron # 100) som innehåller alla färger, och balanserar på så sätt också chakrana på ett fantastiskt sätt.

 

Upp

Krativitet och Konstnärlighet

Maha Cohan #62 och Maha Chohan Quintessence representerar den turkosa energin på alla nivåer, och det är den mest uttrycksfulla och konstnärliga av dem alla. Det är blandningen mellan hjärtats gröna och halsens blå, för ett sant uttryck genom hjärtat. Öppnar upp intuitionen och det kreativa hjärtat för musiker, dansare, sångare, målare, skulptörer, chefer och andra som behöver vara kreativa. Också den Turkosa pomandern kan användas för detta ändamål, om än den är mer fysisk än Maha Cohan.

Kristus Quintessence hjälper talar och författare att få klarhet i vad det egentligen är de vill säga.

Pallas Athena Quintessence väcker den kreativa expansionen till skönheten och kärleken.

Lady Nada Quintessence är perfekt för den som ska gå på en konsert eller liknande, då den gör oss mer mottagliga för de konstnärliga energerna när de är uttryckta av någon annan, och gör hela upplevelsen större och mer behaglig.

Skådespelerskan # 66 hjälper skådespelare och liknande att komma i kontakt med den roll de ska gestalta

Upp

Beskydd

Vi behöver alla olika former av beskydd i olika situationer, och inför olika typer av energier som man just kan behöva beskyddas mot.

Röd Pomander skänker skydd till Auran i alla former av vardagliga situationer, lättar sårbarhet och regenererar ny kraft och energi.

Djup Röd Pomander ger ett ännu större skydd, också för mer extrema situationer, ex när man är utsatt för negativ energi från människor, platser eller situationer.

Kristus Quintessence skapar med skina Kristusenergier ett självklart och fantastiskt beskydd.

Djwal Khul Quintessence ger särskilt beskydd för hjärtat, både när det behöver lugn och när det är sårbart.

White Pomander renar och beskyddar genom sin inneboende balans och harmoni.

Skyddsängeln på Jorden # 37 är en fantasiskt kommunikativ skyddande ängel, för varje situation.

Skyddsänglen # 44 är den eteriska varianten på Skyddsängeln på jorden # 37, och är en skyddande ängel för det inre arbetet.

Slutligen kan alla Balansoljor som idag finns i Pocket Rescue (Fickräddning) användas för beskydd. De är heller inte personliga utan kan med fördel delas av fler! Desa flaskorna är de klassiska 25ml storleken, men på plastflaska som är lätt och enkel att ta med sig överallt!

Fysisk räddning # 1
Blå över Djup Magenta
Denna flaska är effektiv för alla fysiska åkommor, och är oumbärlig att ha med sig för varje situation då man omedelbart behöver snabb och effektiv healing till sin kropp.

Hjärtäddning #3
Blå över Grön
Detta är räddnings- och beslyddsflaskan för alla frågor och situationer som har med hjärtat och känslolivet att göra, och för tider av emotionell stress, press eller tystnad.

Solar Plexusräddning #4
Gul över Guld
Detta är räddningen för allt som har med Solar Plexus att göra, så som självkänsla, kraft, rädsla och integrering av erfarenheter. Också bra för matsmältning och problem med magen, vare sig det har fysisk eller psykisk grund.

Kärleksräddning # 11
Klar över Rosa
Denna flaska bidrar med räddning i alla situationer som har med kärlek, acceptans, medkänsla och tillgivelse att göra - både för sig själv, för andra och för specifika situationer.

Stjärnbarn # 20
Rosa över Blå
Detta är flaskan som bidrar med kraft och räddning för alla situationer som har med det inre barnet att göra, både hos barn och vuxna. Också för spädbarn och ungdomar. Detta är en lättare variant av Fysisk Räddning #1 och är det bästa, mildare, valet för situationer när man är väldigt känslig eller för barn.

Eterisk Räddning # 26
Orange över Orange
Detta är den stora chockabsorberaren och flaskan för att hela varje stress som kroppen kan ha råkat ut för, vare sig den är fysisk (ex. röntgen, tandläkarbesök, sträckningar etc) eller orsakad av något psykiskt. Denna flaska låter varje person resa sig upp igen efter att de fallit, på alla nivåer.

Samarbetsräddning # 87
Korall över Korall
Denna flaska är utmärkt för att bidra med en god samarbetsmiljö och för att skapa en trevlig stämning och dialog. Den är också den bästa räddningen för situationer som har med hormoner att göra.

Energiräddning # 89
Röd över Djup Magenta
Denna flaska skapar fantastisk energi och stor grounding, och för att kontakta energierna från Moder Jord.

Ljus och skuggräddning # 100
Ärkeängeln Metatron
Klar över Djup Magenta
Flaskan som hjälper oss att lysa upp skuggan och bringa ljus till varje hörn av jorden - och våra inre. Hjälper oss att se ljuset och klarheten i oss själva, samt att också bli ljusbärare för andra.

Upp

Förkylningar, snuva och liknande

Vit Pomander friskar upp och lättar upp andningen vid alla former av luftrörsproblem. Dessutom balanserar den kroppen så att kroppen själv kan läka sig själv fortare.

Fysisk Räddning # 1 är alltid god vid alla former av fysiska besvär.

Upp

Myggbett, insektsstick, småsår och liknande

Vit pomander är den enda man kan använda direkt på sår, ex vid rakning och liknande, och den skänker alltid en omedelbar lindring.

Upp

Stukningar, sträckningar etc

Fysisk Räddning # 1 är alltid god vid alla former av fysiska besvär. Massera den över den stukade eller skadade leden, för en omedelbar start på healingen.

Upp

Energipåfyllning

Energiflaskan # 6 stimulerar och understödjer aktivitet, framför passivitet, genom att dels vara den mest energirika färgen och dels aktivera rotchakrats kraft att just agera.

Stenbocksflaskan # 19 att leva i den materiella världen ger oss alltid tillgång till nya depåer av energi inom oss själva. Extremt kraftfull!

Energiräddning # 89 är flaskan för varje situation där man inte orkar eller vågar orka.

Röd Pomander ger också en omedelbar energipåfyllning, och ska man akta sej för att ta direkt före sänggående, då den alstrar en hel del energi. (såvida inte man behöver energin för det arbete man ska utföra under sömnen...)

Upp

Leklust

Stjärnbarn # 20 hjälper oss att finna det inre barnets lust, också i åldrande

Delfinen # 33 stimulerar lusten och leken i livet. Att inte ta saker och ting på ett sådant allvar att det tynger oss.

Turkos pomander stimulerar lust och kreativitet.

Upp

Ledarskap

Soluppgångs och lärarflaskan # 5 hjälper oss att kunna ta kontakt med våra egna visioner och sedan fullfölja dem

Feminint Ledarskap # 91, Ärkeängeln Zadkiel # 99 och Samael # 102 öppnar, på olika sätt, upp för den feminina intuitionen, lyssnandet, och företagsamhet i den nya tiden. Den olivgröna färgen är alltid mild, men oerhört verksam och hjälper oss att verkligen ta befäl, men utan att bli destruktiv eller auktoritär på ett trist sätt. De låter oss också ta ansvar för våra handlingar på vårt eget sätt, och få kraft att stå upp för det vi vill nå, och det vi gjort för att nå dit.

Upp

Fredsarbete

Ärkeängeln Chamael # 104 representerar det feminina fredssökandet, och arbetet för att nå och skapa fred både inom oss själva, såväl som på jorden.

Samael # 102 hjälper till att låta oss ta ansvar för våra handlingar, och att inte projicera bort det på någon annan. Att alltid stå upp själva för vår sanning, för vårt fredssökande och för vår nya kollektiva, gemensamma värld. 11:e September Flaska.

Ärkeängeln Metatron # 100 som för ljus in i varje skuggigt hörn av jorden. Metatron står med båda fötterna på jorden, bokstavligen, och hjälper alla som arbetar konstruktivt med freda att nå framgång.

Upp

Ufo, änglar

Skyddsängeln # 44 tar upp och förstärker alla kontaker och kommunikationer med UFO och andra liknande fenomen. 

Upp

Tala med Djur och Änglar

Kuthumi # 51 & Låt ljuset skina # 70 är de flaskor som används för att initiera och förstärka en kontak och dialog med djur.

Fontänen # 31 förtydligar kontakten med både naturväsen, devor och änglar.

Upp

Menstruationsproblem

Venus Födelse # 34 dämpar smärta i samband med, och stimulerar glädjen och lusten kring menstruationen.

Upp

Utrensningar, ”Ghostbusting” & Poltergeist

Energiflaskan # 6 och Den Materiella Världen # 19 (som har en dold, och förstärkt, # 6 i sig) är både beskyddande och stark vid alla former av utresning av platser. Se vidare beskydd!

Upp

Naturupplevelser

Krama ett träd # 10 är en av de mest konkreta (och underskattade) övningar man kan göra för att nå till naturens egen energi - varesig det handlar om att inspireras av ett träds starka rötter och höga krona, eller att ge en sten eller en del av berget vår tyngsta energi för den att transformera.

Fontänen # 31 förtydligar kontakten med både naturväsen, devor och änglar.

Smaragdgrön Pomander är den djupaste granskog och den lugnaste lövskog, samlad i ett andetag.

Upp

Kristaller

Hilarion #53 är fantastisk vid alla former av arbete med kristaller, för att finna sin väg - genom den energi som kommer från Atlantis, Lemurien och Mu.

Serabhis Bey #43 och Seraphis Bey renar och balanserar också kristaller, dock på en mer eterisk och andlig nivå än en fysisk.

Sesam öppna Dej #83 är en av de bästa balansoljorna att använda vid arbete med att programmera, balansera och arbeta med kristaller. Utmärkt ex. för kristallhealers. Också bra genom sin inneboende energi från Lemurien, Mu och Atlantis.

Vit Pomander är den pomander som effektivast och enklast renar och balanserar alla former av kristaller.

Upp

Healing

Alla flaskorna och energierna är healingflaskor, och det är därför det är omöjligt att rekommendera just en enda som den ultimata healingflaskan. Allmänpraktiserande massörer och liknande använder med fördel Chakraflaskorna eller Fysisk Räddning # 1. De som arbetar med Mästarna använder mästarflaskorna, de som bill attrahera änglarna i sin healing använder sig av Änglahealing och annars är det bara att ge sig hän i sin övertygelse vad som fungerar för en själv...

Den Violetta Manteln #16 är en djupt transformerande healing flaska, i Tarot symboliserad av det våldsamma men renande Tornet.

Vingar av healing # 48 är en utmärkt allmän healingflaska, ex för terapeuter som arbetar med craniosacral terapi.

Hilarion #53 är känd för sina goda krafter till de som arbetar ex med Reiki, Alexanderteknik eller Rolfing.