Bottle #98 - Archangel Sandalphon#98 Ärkeängeln Sandalphon
(Margrets flaska)

Födelse Juni1996 Lincolnshire, UK
(1992 i Sydafrika. Se nedan)
Topp Ljus Violett
Botten Korall
Skakad Ljus Magenta
Chakra Alla från Solaplexus till Kronchakrat
Quintessence Sanat Kumara & Lady Venus
(Lady Portia)
Pomander Violett
Pomander Orrange
Tarot Balans
Set Ärke Ängelsetet
Set inre-barnflaska
Transformerande av negativitet på alla nivåer, och vårt inre barn blir vår egen sanna ängel. (Jfr systerflaskan #20B 20) I #20 är de manligt (blå) och kvinnlig (rosa) delade och förenade först när flaskan skakas. I #98 är de förenade redan från början i den violetta färgen, och bärs upp av en inre förening av kärlek i korallfärgen.

Margret var Vickys partner och livsledsagare under nästan hela deras liv. De levde otroligt nära varandra i en villkorslös och utvecklande kärlek. Efter Vickys övergång (jfr #78B 78) var Margret tillsammans med Mike Booth (som tog över Vickys arbete på ASIACT i England) i Sydafrika. De promenerade på en väg med orrangerött damm, och vis sidan om vägen växer stora träd med lavendellila blommor. Margret såg framför sig hur denna kombination en dag skulle möta AuraSomas värld och bli en flaska. 6 år senare föddes flaskan. Det var också den sista flaskan som föddes, innan Margret gick över till andra sidan i oktober samma år. Så den har på många sätt fått symbolisera Margrets kärlek, och också hylla minnet av hur vi kan se AuraSomas energier när vi minst anar det om vi bara öppnar ögonen för naturen runt omkring oss.

Flaskan är ett möte på fyra nivåer, ovan, under, höger och vänster - Här är vi i mitten av de skapande energierna och helt och hållet tillsammans med vår sanna uppgift som de änglar vi är för varandra. Det är den femte ärkeängelflaskan och Sandalphon rör livet på jorden genom Kabbalans sfär Malkuth i livets träd. Det handlar om att transformera all negativitet på jorden, till något konstruktivt och positivt - så att den nya människa kan stiga fram, jfr #22 B 22 & #87B 87.

Båda lagren i flaskan innehåller rosa, och kan därför hjälpa oss att se villkorslöst och kärleksfullt på vårt liv och det som finns runt omkring oss.

Flaskan har visat sig vara väldigt behjälplig vid arbete med ex kraniosakral terapi.

Karakteristik
Andlig villkorslös kärlek

Personlighet
Någon som har glädje och insikt inom sig, och som nu börjar dela det till andra.

Gåvan
Förändringar på gång, och de genomlevs med Villkorslös Kärlek.

Utmaning
Att läka olika former av övergrepp som barn, eller i tidigare liv. Att hela sår från obesvarad kärlek eller en brist på bekräftelse. Viktigt att utveckla stabilitet och integritet så att man inte förlorar sig själv.

Andlig nivå
Lätthet att komunicera med änglar och devor (naturens egna andliga beskyddande väsen), genom det Högre Jaget. Stödjer all inre och andlig förändring.

Mental nivå
Hjälper att smälta och sammanfoga olika information till en och samma, djupa nivå.

Emotionell nivå
Hjälper att nå de djupaste nivåerna av glädje. Gåvan av villkorslös kärlek.

Appliceras Över navelchakrat och på toppen av hjässan.

Affirmation
Jag transformeras i villkorslös kärlek
Jag är villkorslös kärlek

Eonen - Vi kan inte längre dölja sanningen för oss själva. Perspektiv. Vad vill jag med det nya - mitt liv. Vi har arbetat oss igenom hela cykler och alla arketyper - och det vi sått får vi nu skörda. Det som varit inlåst i det undermedvetna kan nu befrias. Ett upplevande av livet.
Det som larven kallar världens ände - kallar mästaren en fjäril.
 

Jämför med andra balansoljor

B 87 #87 Relaterad färg - relaterad färg

B 56 #56 St Germain - relaterad färg

B 58 #58 Orion & Angelica - relaterad färg

B 94 #94Ärkeängeln Mikael - relaterad upplyst variant

B 20 #20 Stjärnbarn - arotkortet Eonens första resa