#97 ÄrkeÄngeln Uriel

Födelse 3 December 1996
Lincolnshire, UK
Topp Guld
Botten Kungsblå
Skakad Smaragdgrön
Komplement Röd
Chakra Solar Plexus och kronchakrat
Pomander Guld, KUngsblå
Tarot Solen
Set Ärkeängelset
Inkarnationsstjärnans kraftfulla intåg - och den djupaste förståelsen för hjärtat.

Den fjärde ärkeängelflaskan skakas samman som smaragdgrön - hjärtats djupaste färg. Det symboliserar att det är tid för att se vilken vår mening på jorden är. Det gyllene övre lagret symboliserar hur inkarnationsstjärnans sken kommer ner till vår innersta magkänsla i den kungsblå nederdelen. Jfr #96B 96.

Solen, jfr tarotkortet #19B 19, kommer under tidens gång regelbundet i kontakt med hela zodiaken. Det symboliserar hur vi genom kommunikation (blå) kan nå fram till alla om vi bara vet om att vi kan det. Flaskan uppmuntrar och hjälper oss med ett sådant uppdrag. Om det är mer fysiskt i #19 är det vid returresan i #97 mer sammanbundet med våra värderingar och vårt uppdrag på jorden (guld)

Denna flaska är kompletterad i sig Guld/Kungsblå. Jämför #10
Verkar tillsammans med ärkeänglarna i allmnhet, och Raphael och Michael i synnerhet.


Karakteristik
Vår inre kunskap, vårt inre guld.

Personlighet
Potentialen att vara i kontakt med sina känslor, både hur de ser ut och hur man kommunicerar dem. Någon med en djup inre frid, som börjar komma upp till ytan. Ett "hjärta av guld". Entusiasm för livet och är i kontakt med sitt center.

Gåvan
En uråldrig visdom från den Gyllene Strålen, in i vårt medvetande.

Utmaning

Kan ha svårt att se och acceptera sin egen kunskap. Vill egentligen gärna stötta andra, men låter ändå bli, eller gör det på ett konstlat sätt. Kan ha svårt att fysiskt manifestera sin kärlek. Det kan också finnas underliggande trauma, som inte blivit fullt ut sett och ännu mindre transformerat. Det kan finnas att behov av att undersöka sina värderingar och finna nya lager av ödmjukhet.

Andlig nivå
Öppningar och uppvaknanden ligger nära. Lev och njut av mysterierna.

Mental nivå
Att finna sitt eget lugn i en kaotisk omvärld. Medvetandegörande av alla nivåer av känslor inom oss själva. Låter detta hjälpa till att fullt ut acceptera och uttrycka sig själva.

Emotionell nivå
Känslorna är redo att att komma upp. På alla nivåer! Sammanskakad blir flaskan smaragdgrön - en påminnelse att agera genom hjärtat, att finna sin plats och att vila i sin egen kärlek.

Appliceras    
Runt hela buken, tredje ögat och hårfästet.

Affirmation
Jag låter medvetandets ljus lysa på mitt undermedvetna. Jag låter andlig kommunikation uttrycka sig genom mitt hjärt

Solen - Vårt inre barn som leker i naturen och solen lyser på oss - vi är fullständigt trygga. Ett nytt medvetande och frigörande från begränsningar. Acceptera våra rädslor i månen, och vi kan sluta ödsla tid på det, och kan vara oförstörda. Man är sin egen ljuskälla. En sammansmältning av det inre och det yttre livet.
 

Jämför med andra balansoljor

#8 Anubis - relaterad färg

B 18 #18 Egyptenflaskan - relaterad färg

B 32 #32 Sofia - omvänd flaska

B 57 # 57Pallas Aethena & Eolus - närmsta upplysta variant.

B 19 # Leva i den Materiella världen - Tarotkortet solens första resa