Bottle #96 - Archangel Raphael#96 ÄrkeÄngeln Rafael

Födelse 3 December 1996
Lincolnshire, UK
Topp Kungsblå
Botten Kungsblå
Skakad Kungsblå
Komplement Guld
Chakra Kronchakrat och uppåt (8:e chakrat)
Quintessence El Morya
Pomander Kungsblå
Tarot Månen
Set Ärke ängel set
Set den nya tidens  Chakra Set
Kommunikation av det Högre Jaget genom det medvetna...

För första gången kommer här kungsblått i den undre fraktionen i Balansoljorna, och det är den tredje ärkeängeln som visar oss vägen där vi kan föra vår intuition och vårt tredje öga från vårt medvetande - till vårt undermedvetande. Att bli viss om vår intuition på en högre nivå, och stärka vår sanna tro på vår intuition.

Raphael är den mest kreativa av ärkeänglarna och är beskyddare och inspiratör för både konstnärer, medium, vetenskapspersoner och healers. Rafael medverkar också till jorden uppvaknande, då han hjälper oss att följa vår intuition och nära vår kreativa ådra.

Tillsammans med Gabriel och Michael manifesterar de en kraftfull treenighet som hjälper oss framåt i liven. Raphael kan också kallas den till ängel förkroppsligade Maria, och stärker de kvinnliga energierna och kraften i dem.

Karakteristik
En stor Andlig Ledare.

Personlighet
Litar på sig själv. Värdighet. Självständig och förhållandevis opåverkad av andra negativitet. Har genomgått stora transformationer. Någon som ibland inte ser skogen för alla träd...

Gåvan
Klarhet i inre seende, hörande och kännande - både nu och i framtiden. Stor förmåga till koncentration. Ökad medvetenhet om hur drömmar kan manifesteras genom det Högsta. Någon som funnit djup frid och förmedlar det till andra.

Utmaning
Utveckla behovet av självdisciplin. Släppa ilska, frustration och bitterhet. Behov av att få uttrycka kreativitet.  Problem med det grundläggande överlevnadsfrågorna. Oförmåga att lyssna inåt, fördomar och tungsinthet. Att slänga regler, rigiditet och normer.

Andlig nivå
Närandet av det högre sinnet. Att hitta lite rosa i det blå är som att hitta ett uppvaknande inom oss själva. Släpp på kontrollen och låt det Högre tala.

Mental nivå
En lust att konfrontera överlevnads och säkerhetsfrågor - och hur dessa kan övertas av ett stort inre lugn.

Emotionell nivå
Väcker Översteprästinnan inom oss.

Appliceras    
På tredje ögat, längs hårfästet och på fötterna.

Affirmation
Allt som ligger dolt, visar sig
Min Intuition flödar i Klarsynthet

Månen - Att ta sig förbi vilddjuren som är våra rädslor och in genom nålsögat. Våra känslomässiga mönster som kan behöva brytas. Fantasi, inspiration och drömmar. Att våga stå på egna ben, trots rädslor. De destruktiva krafterna kommer upp som en sista test.

Jämför med andra balansoljor

B 50 #50 El Morya - närmsta upplysta variant

B 2 #2 Fridsflaskan - relaterad färg

B 47 #47 Den gamla själen - Relaterad färg

B 60 #60 Kwan Yin - relaterad färg

B 97 #97 Ärkeängeln Uriel - relaterad färg bland ärkeänglarna

B 18 #18 Anubis Tarotkortet månens första resa