#91 Feminint Ledarskap

Topp Oliv
Botten Oliv
Skakad Oliv
Komplement Magenta
Chakra Hjärtchakrat
Chakra Solar Plexus
Quintessence Holy Grale and the Solar Logos
Pomander Olivgrön
Tarot Döden
Set den nya tidens  Chakra Set
Hjärtats undervisning

Detta är Tarotkortet Dödens andra resa. Det handlar om att låta det dö som vi inte längre vill ha, och tillåta det bli grogrunden för något nytt. Näringen för det som ska komma.

Olivgrönt är vägen mellan det tredje och fjärde chakrat - solarplexus och hjärtchakrat, och den enda vägen att komma vidare - vare sig det är uppåt eller neråt, är genom den feminina aspekten av vår egen upplevelse. Dessutom att våga möta utmaningarna här genom en feminin inställning till det som kommer till oss.

 De som upplever negativa eller destruktiva erfarenheter genom Utomjordingar kan få hjälp av denna flaska att nå klarhet och frid i situationen.

Karakteristik
Utveckla feminint ledarskaps kvaliteter, lärdomen från hjärtat.

Personlighet
Någon med ledaregenskaper, som kan uttrycka hjärtats passion och som litar på sin feminina intuition.

Gåvan
Har förmågan att förstå vetenskapliga och andliga teman och kan förklara för andra, på ett förståeligt sätt. En mycket ärlig person med integritet. En person som uppriktigt agerar från hjärtat. En person som är i djup kontakt med den känslomässiga sidan. Är inte rädd för att visa ärr och sårbarhet. Älskar sanningen, är optimistisk, praktisk och koncentrerad på att hjälpa till att göra världen bättre.

Utmaning
Rädsla för den feminina kraften och rädsla för att sen den i sig själv. Rädsla för auktoriteter. Går in i relationer med svåra mönster och skapar samma situationer om och om igen. Lever troligen ett svårt emotionellt liv och irritationer kan störa den här personens frid. Saknar glädje och har en tendens att leta efter sin egen reflektion i stället för att söka inuti. Är ofta bitter och känner att han/hon förtjänar nåt bättre än det som livet ger. Är otillfredsställd p.g.a. utebliven succé. Avundsjuk på alla som verkar komma bättre överens med livet.

Andlig nivå
Tillåter användaren att integrera kännedom och att komma ihåg saker, att föra dem till en praktisk nivå. Stimulerar en djup förståelse för naturens lagar, av harmonin i naturen, och av de underliggande mönstren. En bro mellan solarplexus och hjärtat.

Mental nivå
Hjälper till att upprätthålla en klar riktning. Främjar hopp, så väl som möjlighet att göra nya beslut. Användbar vid specifik irritation och mönster relaterade till rymd/utrymme. Minskar tendensen att kritisera människor.

Emotionell nivå
För fram utrymmet som behöver finna glädje i livet. Klarar ut irritationer som är relaterade till den känslomässiga sidan. Kan stödja människor som vill bli mer avspända och som vill släppa loss. Stödjer hjärtats känslor att åter flöda.

Appliceras    
Runt hjärtchakrat och Solar Plexus

Affirmation
Hopp är min väg. Jag litar på livsprocessen.

Döden - Starten på något nytt - det gamla får lov att vila så att de nya kan spira. Djup transformation och död åt egot. Djupgående förändringar. Lära sig gå igenom förändringar utan rädsla.

Jämför med andra balansoljor

B 7 # 07 Relaterad färg
B 10 # 10 Relaterad färg
B 41 # 41 Relaterad färg
B 74 # 74 Närmsta ljusa nyans
B 13 # 13 Tarotkortets första resa