#90 Visdomsräddningsflaskan

Topp Guld
Botten Djup Magenta
Skakad Djup Magenta
Komplement Olivgrön
Chakra Solar Plexus - och alla andra chakran
Quintessence Pallas Athena
Pomander Magenta
Tarot Den hängde
Set Räddningsset

Upptäckande av sin egen inre visdom
#90 är Den hängdes andra resa och är den förhöjda varianten av initiering och ny uppstart på dess första resa #12B 12. Guldet representerar djup insikt och kunskap. Vidsomsräddning. Både #89 B 89 och #90 visar på starten för ett nytt paradigm och asscieras med Mayakalendern. Vid reinkarnationsarbete hjälper den djupa magentan i botten till att finna det evighetslånga perspektivet i guldets visdom. Där är det till god hjälp med kontakt med bl.a. Maya, Azteler och Toltecindianer.

Ger också större förståelse till alkemi, vilket ökar kvalitén på kärleken - att förena det oförenliga.

Karakteristik
Att omfamna sin egen oreda och förvirring

Personlighet
Utstrålar glädje och lycka. Det är som den här personen har funnit krukan med guld vid regnbågens fot, som innehåller gammal visdom som nu kan flöda ut i världen.

Gåvan
Kan vara en person som har löst de flesta av sina mest djupgående problem relaterade till förvirring och mental oreda. Vet kraften av andlig kärlek och har funnit kärlek och medkänsla till sig själv. En person som bär med sig hopp om framtiden. Har förmågan att se det lilla och att använda sin inre visdom.

Utmaning
Förnekar den visdom som stiger upp och djupet av kärleken inom sig. Behärskas av alla sorters förvirring relaterat till sitt egenvärde. Svårigheter att släppa taget om djupa rädslor och svårt att hitta sin inre kärlek. Trots förvirring och frustration låtsas man att det inte finns några problem.

Andlig nivå
Hjälper att medvetet uttrycka sin inte visdom och att föra fram kärleken som är till de små varje dag bestyren.

Mental nivå
Förändrar förvirring och irritation som är relaterad till förmåga, till en längtan om lycka och glädje

Emotionell nivå
Stimulerar glädje även om man just har gått igenom svårigheter. Hjälper individen att acceptera skälen till att någon har retat upp irritationen, och låter de känna igen, att det som kan hjälpa finns redan inuti henne/honom.

Appliceras
Runt hela Solar Plexus

Affirmation
Från mitt kaos, stiger en ny ordning fram

Den Hängde - han inväntar rätt tillfälle. Han samarbetar med sitt öde, att han sitter fast just nu, men är på väg att släppa - när tiden är inne. Att streta emot kommer bara göra knutarna hårdare. Tillit till processen. Förändringar är på gång. Man är ovetande om vad som ska hända, och får bara bida sin tid. Får nya perspektiv när man är uppochned.

Jämför med andra balansoljor

B 5# 5 Relaterad färg i Vicky Walls självsflaska - Soluppgången.

B 18# 18 Relaterad färg i Första egyptenflaskan.

B 89# 89 Räddningsflaska - Energiräddning.

B 59# 59 Närmsta upplysta nyans i Lady Portia.

B 12# 12 Tarot, den hängdes första resa.

B 41# 41 El Dorado - visdom och guld