#89 Energiräddningsflaskan

Födelse

Den här flaskan föddes 26 Juli 1992

Topp

Röd

Botten

Djup Magenta

Skakad

Mörkröd

Komplement

Olivgrön

Chakra

Rotchakrat

Quintessence

Kristus

Quintessence

Pallas Athena

Pomander

Magenta

Tarot

Lustan

Set

Räddningsset

Tidsförändringsflaskan
När denna flaska föddes, den 26/7 1992 var det slutet på en av Mayakalendrarnas stora cykler. Efter att i två tusen år markerat eran att tid är det materiella (eller som vi säger idag, att tid är pengar) började här den nya eran då tid är konst, eller det djupt kreativa. Denna flaska markerar och celebrerar detta skifte i inställning till tiden, och hjälper den som har en för krampaktig inställning till pengar eller det materiella att våga se nåt nytt och magiskt i frisläppandet av dessa energier. Tanken om det är viktigare vad vi lägger ner i det vi gör, en det som produceras utifrån det.
Jämför med #19 B 19 som ligger vädligt nära i både färger och energier.

Namnet Energiräddningsflaskan kom av att precis i flaskans födelse drabbades väldigt många inom AuraSomas innersta krets av olika både elektrisitetsstörningar, elöverkänsligheter och andra mer eteriska oblanaser i energifälten. Denna flaska kunde effektivt balansera dessa problem, och därav nament.

Detta är styrkans andra resa. Den första resan kommer genom #11.B 11 Den första resan kan vara den inre och denna, den andra, en yttre - symboliserad av lejonets styrka och kraft.

Flaskan är också en tantraflaska. Vidare skyddar den de som arbetar med jordenergier ifrån att ta upp eller drabbas av negativ jordstrålning.

Karakteristik
Att få mer stödjande energi

Personlighet
En beslutsam person som fyller andra med sin energi.

Gåvan
En person med massor av energi och som vågar se in i sin skugga och som är beredd att utvecklas. Intuitiv och andlig. Är skicklig att jobba med energier praktiskt. Kan vara väldigt kunnig i världsliga områden och även i användandet av tid.
 

Utmaning

Har stora problem med energierna av det första chakrat. Alla andra problem har kontakt med det här området. Även svårigheter att styra varje dag bestyr. Ser inte möjligheterna som livet presenterar till personen. Behöver se på känslor som frustration och förbittring.

Andlig nivå
Väcker kundalini energin, det sanna Jaget och essensen av en själv. Stimulerar och harmoniserar energin och stödjer personlig tillväxt.

Mental nivå
Stödjer beslutsamhet. Ändrar på sättet personen tar hand om starka känslor som kommer utifrån. Även oljan kan ändra så man blir medveten om sitt sätt att reagera på saker som har med första chakrat att göra.

Emotionell nivå
Hjälper personen att ta hand om frustration och ilska. Stödjer och balanserar svårigheter i första chakrat. Kan frisläppa förbittring, och kan även hjälpa vid extrem brist på självaccepterande, speciellt om den bristen beror på gamla känslomässiga sår.

Appliceras    
Runt hela baschakrat

Affirmation
Energin följer min intention

Övrigt
Stödjer de som arbetar med, eller vill skydda sig emot, olika former av jordenergi

Lustan - Styrkan. Kvinnan tämjer vilddjuret - Det intuitiva och känsliga tämjer de lägre instinkterna, destruktion och tvångstankar. Att våga möta sina förträngda känslor. Att våga stå upp mot krig och våld. I kärlek våga möta sig själv - det må kräva styrka, men ger tiofalt mer; När trollen kommer upp i ljuset spricker dem.
 

 

Jämför med andra balansoljor

B 11 #11 Tarotkortets första resa

B 6 #6 Energiflaskan

B 19 #19 Att leva i den materiella världen

B 29 #29 relaterad färg

#104 närmsta ljusa nyans av flaskan

B 35 #35 nära nyans av flaskan