#86 Oberon Älvornas Konung

Födelse  
Topp Klar
Botten Turkos
Skakad Turkos
Komplement Korall
Chakra Ananda Khanda
Quintessence Maha Cohan
Pomander Turkos
Tarot Balans
Set Nya tidsålderns barn
 

En kanal för hjärtats kreativa kommunikation
Oberon är Titainas man, och tillsammans är de Kung och Drottning över älvornas rike. Både #86 och  #85 TitaniaB 85 hjälper oss att bli medvetna om det subtila sfärerna som finns runt omkring oss, och hjälper oss också att kommunicera med dem. Den turkosa färgen står för intuitiv kommunikation genom hjärtat, och den klara färgen för de eteriska rymderna. De hjälper oss bli känsliga för naturens riken, och de devor och andra väsen och energier som finns i det.

Kan vara särskilt hjälpsam för de som arbetar med genetik av något slag, eller som en helande flaska för de som har olika former av genetiska förändringar i kroppen.

Oberon är också en av Uranus månar, och den som förknippas med Vattumannens frihetslängtan och mod att alltid gå sin egen väg.

Karakteristik
Att föra fram klarhet till hjärtefrågor

Personlighet
Vill använda kreativiteten för att lätta på lidandet i världen.

Gåvan
Kan vara en väldigt kreativ person som har stark kontakt till det avlägsna förflutna. Har nära kontakt med sitt undermedvetna. Är en bra ”spegel” för andra, och kan ha fina lärarkvaliteter. Klarhet i sinnet och kan kommunicera vad som finns i hjärtat. Kreativt djup.

Utmaning
Har svårigheter att hävda sig. Vill kommunicera, men kan inte ändra sig och får ingenting gjort. De ogråtna tårarna den här personen bär med sig blockerar kreativiteten, kommunikationen och alla känslor. Svårt för att uttrycka vad han/hon verkligen känner, släppa inre rädslor.

Andlig nivå
Öppnar upp för gammal kunskap. Låter användaren uttrycka sina andliga värderingar och sanningar.

Mental nivå
Kan hjälpa personer som jobbar med datorer att hålla kvar sin kreativitet och vara öppen för enkla lösningar. Kan även hjälpa med koncentration. Gör även att användaren inser att han/hon inte bara ska kommunicera genom datorer utan även direkt men människor.

Emotionell nivå
Kontakt med känslorna. Låter undertryckta tårar flöda över så att blockeringar kan lösas upp. Efter att ha släppt de tårarna kommer användaren känna sig öppen och lätt, hjärtat kan öppnas och den känslomässiga världen kommer i balans igen.

Appliceras    
Runt hårfästet och hjärtchakrat

Affirmation
Jag öppnar mig själv så att skapelsen kan uttrycka sig genom mig

Reinkarnation
Kan hjälpa till att nå kontakt med inkarnationer på Atlantis och i Lemurien.

Tarotkortet Balans - Väger det som läggs i livets vågskålar. Vi måste lyssna inåt för att veta vad som väger tyngst. Skapa ordning i sitt inre, summera och dra slutsatser. Ett personlig ansvar för våra liv. Blir medvetna om Karma och hur vi kan balansera det. Lagen om Orsak och Verkan. Medvetandegörande av våra liv så att vi kan göra det åt våra liv att framtiden blir det vi önskar att den ska bli.
 

Jämför med andra balansoljor

B 12 # 12 Frid - Närmsta djupa nyans

B 13 # 13 Förändring i den nya tidsåldern - relaterad flaska

B 85 # 86 Titania - omvänd flaska

B 62 # 62 Maha Cohan - sammanskakad flaska, samt närmsta upplysta variant

# 8 Anubis - tarotkortets första resa