#85 Titania Älvornas Drottning

Topp Turkos
Botten Klar
Skakad Turkos
Komplement Korall
Chakra Ananda khanda
Quintessence Seraphis Bey
Pomander Vit
Tarot Vagnen

Inre upplysning och kommunikation
Kan hjälpa dem som har problem med implantat. Titaina är Oberons fru, och tillsammans är de Kung och Drottning över älvornas rike. Både #86 B 86Oberon och #85 hjälper oss att bli medvetna om det subtila sfärerna som finns runt omkring oss, och hjälper oss också att kommunicera med dem. Den turkosa färgen står för intuitiv kommunikation genom hjärtat, och den klara färgen för de eteriska rymderna. De hjälper oss bli känsliga för naturens riken, och de devor och andra väsen och energier som finns i det.

När Vicky Wall (Aura Somas skapare) arbetade som ambulansförare under andra världskriget kallades hon Pegasus. Hon hade en makalös förmåga att alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle för att hjälpa de som vari störst nöd. Tarotkortet vagnen tillsammans med #85 gör det samma. Tarotkortet tillhör också #7 B 7 men är där i en mer statisk form, medan det i #85 är ytterst rörligt och obehindrat att röra sej i tid och rum. Särskilt gott för de som ex vill arbeta med distanshealing.

Flaska #85 hjälper på ett kraftfullt sätt till att lösa upp blockeringar som har att göra med vår maskulina sida, ofta orsakat av att omedvetet hålla fast i oförlösta rädslor. Titania kan här hjälpa oss komma i kontakt med vårt eget inre rike, och därmed också lösa upp det som skrämmer oss.

Karakteristik
Uttryckande av känslor

Personlighet
En person som verkligen lever och uttrycker sig kreativt och ger mycket av sig själv.

Gåvan
Har lätt för att prata inför människor, kan även kommunicera på andra sätt än med talet. T.ex. genom artistiska uttryck eller genom massage. Tycker om att arbeta med nya teknologin och i det området finner han/hon alltid lösningen. Är i kontakt med sin inre lärare.

Utmaning
Har ännu inte löst de inre konflikterna. Har undertryckt saker i livet. Har en hel del ackumulerad frustration på många olika områden, även om svårigheterna att uttrycka känslor. Ogråtna tårar över de här känslorna som suttit fast på insidan för en lång tid, har svårt att uttrycka sig kreativt och skapande.

Andlig nivå
Kan hjälpa att öppna upp sin intuition. Låter den här personen uttrycka sitt eget ljus och släppa djupa blockeringar från det förgångna, speciellt om de är relaterade till svårighet att tala om andliga ämnen

Mental nivå
Hjälper att uttrycka känslor. Bra för de som har problem med att handskas med den nya tekniken, och problem med att lära sig andra språk som beror på mental blockering

Emotionell nivå
Kan stödja så man släpper auktoritets problem och kreativitet. Låter användare släppa ogråtna tårar.

Appliceras    
Runt hjärtchakrat

Affirmation
Livet är kärlek, Jag älskar livet

Tarotkortet Vagnen - Att styra sitt liv med sin egen kraft. Att följa flödet frammåt. Tillit till målet, styrs av inre vägledning. Målinriktad och förbereder sig på framgång. Utmaningen att inte identifiera sig med vagnen, kroppen  eller redskapet - utan med det man egentligen är och vill nå fram till.
 

Jämför med andra balansoljor

B 60 #60 Kwan yin - närmsta djupa nyans

B 64 # 64 Djwahl Kuhl - relaterad flaska

B 70 # 70 Låt ljuset skina - relaterad flaska

B 86 # 86 Oberon - omvänd flaska

B 62 # 62 Maha Cohan - sammanskakad flaska, samt närmsta upplysta variant

B 7 # 7 Getsemane trädgård - tarotkortets första resa