#84 Ljuset i vinden

Födelse  
Topp Rosa
Botten Röd
Skakad Röd
Komplement Grön
Chakra Rotchakrat
Quintessence Kristus
Pomander Röd
Tarot De älskande
Medkänsla och passion

Karakteristik
Väcker den sanna förmågan till kärlek och önskan att dela med sig.

Personlighet
Någon med energi och passion att ge villkorslöst till andra.

Gåvan
Har vaknat upp till sin feminina intuition genom att acceptera sig själv och har den disciplin som är nödvändig för att förändra mönster från det förgångna. Äger en dynamisk och grundad intuition. Har mycket medkänsla för människor och är full av outsinlig energi. Kan bära en djup stillhet inombords och med den en karisma som berör andra.

Utmaning
Kan känna sig frustrerad i relation till den kärlek de behöver eller vill ge. Kan känna sig blockering till sin feminina essens. Tänker att han/hon inte får den kärlek de behöver, i huvudsak till sen feminina rollen. frustration.

Andlig nivå
Leder till empati för sig själv och andra och till att uttrycka och använda den här känslan. Väcker djup intuition. Ger kontakt med krístus energin och öppnar för kärlek

Mental nivå
Hjälper individen uppfatta sig själv mer klart. Stimulerar feminin kreativ energi.

Emotionell nivå
Stödjer självkärlek och själv accepterande. Kan lösa upp harm och besvikelse, speciellt om dessa känslor har orsakats genom frustrerad kärlek.

Appliceras
Runt baschakrat

Affirmation
Jag säger adjö till det förgångna och öppnar mig själv för kärlek

Övrigt
Stödjer Tantra och väcker Kundalina och den feminina lusten. Den kan också hjälpa till att transformera överdriven sexuell energi, till ren andlig energi.

De älskande - Förenandet av alla våra inre motsatser. Relationer till andra människor. Upmärksamhet på och medvetenhet om sina egna inneboende krafter, sin egen kärlek och det egna livet. Par- och Polyrelationer.