#81 Villkorslös kärlek

Födelse  
Topp Rosa
Botten Rosa
Skakad Rosa
Komplement Ljusgrön
Chakra Rotchakrat
Quintessence Orion & Angelica
Quintessence Lady Nada
Pomander Rosa
Tarot Kejsarinnan
Medkännande och förståelse
Inom Aura Soma står Rosa för villkorslös kärlek, och för hur vi kan nära oss själva med denna omsorg. Tarotkortets Kejsarinnans första resa är #3 B 3 Hjärtchakraflaskan. Den står för en väldigt fysisk och jordnära kärlek och ett faktiskt första öppnande av hjärtat. Och här i andra resan är det en mer subtil, om än inte mindre kraftfull, öppning som står till vårt förfogande. För att kärleken sen ska bli manifesterad måste den på något sätt kommuniceras (blått) och gärna genom just hjärtat (turkost), som ex #3 blir sammanskakad.

Du kan också se den rosa färgen som en livgivande livmoder, ur vilken du kan födas på nytt varje morgon, födas i villkorslös kärlek till dej själv, och självacceptans. Den är också hjälpsam vid återfödelseprocesser, Resanprocesser och problem vid reinkarnationsarbete som har med återfödelser att göra.

Personlighet
En Känslig person som bryr sig om andra. Har behov av att ge kärlek till andra

Gåvan
Någon som är mycket närvarande och i kontakt med sin feminina intuition. Troligen en väldigt intuitiv och koncentrerad personlighet, vilket är påtagligt i allt hen/hon gör. Har förmågan att ge värme, ömhet och intuition till alla aktiviteter. Har medkänsla och kan uttrycka det. Kan ge och mot taga kärlek väldigt lätt. Har kunnig het att hjälpa andra komma över sina svårigheter. Är i kontakt med sina känslor och är öppen med det. En person med mycket temperament och massor av energi.

Utmaning
Har ett behov av att känna sig behövd. Glömmer att ge kärlek till sig själv. Kan vara för mycket stolthet, problem med modern. Något man behöver titta på. Längtar efter kärlek. Kan känna sig plågad. Känner ingen värme och kärlek eller verkar alltid vara på defensiv nivå, då den här personen följer inte sin intuition.

Andlig nivå
Öppnar hjärtat till/för villkorslös kärlek. Flyttar fram intuitiv information i vardagen

Mental nivå
Hjälper personen att finna den mjuka varma omvårdande energin i sig själv.

Emotionell nivå
Stimulerar självaccepterande och egenkärleken på alla nivåer.

Appliceras    
Runt rotchakrat

Affirmation
Jag älskar mig som jag är

Reinkarnation
Kan hjälpa till att försona och tillge förföljelse från andra inkarnationer.

Kejsarinnan - Produktiov, kreativ, ger kärlek och näring, skörd, fertilitet & Livskraft. Allt som växer och föds står under hennes beskydd. Föreningen mellan det medvetna och det undermedvetna. Hjärtchakraflaskan där den blå färgen ger näring åt den gröna grodden i bottnen.
 

Jämför med andra balansoljor

B 11 #11 Blomsterkedjan - Relaterad färg

B 23 #23 Kärlek och Ljus - Relaterad färg

B 71 #71 Juvelen i Lotusen - Relaterad färg

B 52 #52 Lady Nada - Närmsta mästarfärg

 B 6 #6 Energiflaskan - Närmsta djupa färg

B 55 # Kristus - Skakas samman som #81

B 3 #3 Kejsarinnans första resa