#73 Chang Tsu

Topp Guld
Botten Klar
Skakad Guld
Komplement Kungsblå
Chakra Solar Plexus
Quintessence Seraphis Bey
Pomander Guld
Pomander Vit
Tarot Sex i brickor
Set Jordsfären, det fysiska templet

De inre djupens visdom 

Karakteristik
Reningsprocesser genom insikt och medvetenheter om den egna visdomen och kunskapen. Någon med djupa insikter och som kan tränga igenom med sitt blotta varande. Att se saker som de verkligen är och släppa taget om rädsla och ångest. 

Personlighet
En oberoende tänkare som är medveten om sin egen inre, djupa visdom - och har klarheten att använda den på ett konstruktivt sätt. 

Gåvan
Förmåga att använda den egna sanningen och genom insikt känna glädjen i hjärtat. Vilja att verkligen vilja lära känna sig själv. Förmåga att skapa en god stämning i ett sammanhang eller runt en grupp. 

Utmaning
Att minnas de gåvor och insikter man kanske har glömt, och istället har blivit allt för materialistisk. Att komma över tron att saker bara "ska hända" utan att man själv lägger in något. Har en del rädslor som man medvetet förtränger. Söker perfektion med stor intensitet, fast utan kärlek. 

Andlig nivå
Ger en ny acceptans till det man verkligen upplever och skänker därmed ett ljus och en frid åt sinnet. Transformerar fördomar och snäva tankar till andlighet och villkorslöshet. 

Mental nivå
Styrker harmonin och balansen mellan känsla och förnuft - det emotionella och det mentala. Visar på olika mönster inom de mentala tankeprocesserna. ©AndraSidan.com 

Emotionell nivå
Att uttrycka känslor av glädje till andra. Hjälper till vid hanterande och transformerande av rädslor. Hjälper användaren att acceptera sin egen styrka och auktoritet. hjälper till att frigöra känslan av att alltid behöva agera uppåt, när man inte känner sig så. 

Appliceras   
Runt Solar Plexus 

Affirmation
Lycklig är den som kan skratta åt sej själv
Jag skrattar med mej själv
 

Övrigt
En djupare variant på #70B 70

Sex i Brickor - Succé. Framgång. Harmoni i den inre rikedomen. Dominans. Samtal. Förhandling. Att ge precis så mycket som "behövs" men inte mer - inte av sig själv. Balansen mellan att ge och att ta.