# 67 Gudomlig kärlek  

Topp Magenta
Botten Magenta
Skakad Magenta
Komplement Olivgrön
Chakra Alla
Quintessence Pallas Athena
Pomander Magenta
Tarot Riddare i brickor
Set den nya tidens  Chakra Set
            
Kärlek till de små sakerna i tillvaron

Karakteristik
Andlighet i aktion

Personlighet
En väldigt kreativ person som servar andra. Lever sin andlighet i vardagen.

Gåvan
Agerar av orsak och inte för att bli accepterad av andra. Har förstått hur viktiga och värdefulla de små sakerna är I livet.  Har djup förståelse och släktskap med jorden. Den här personens kärlek är så stor och utvidgas utanför det personliga. Har stark känsla för odödligheten av själen och att det enda säkra i livet är förändring.

Utmaning
Kan ha en tendens att överanstränga sig själv och har svårt att få tid till sig själv. Blir lätt besviken och ser livet som svårt. Letar desperat efter gudomlig kärlek, för kärleken hon/han får från andra människor är inte nog. Önskar att livet gav alla svar.

Andlig nivå
Hjälper att se kärleken i de små vardagliga sakerna. Ger kontakt med den inre läraren. Stimulerar uppmärksamhet. Ger själslig medvetenhet i praktiska ansträngningar. Kan hjälpa att lösa själsliga besvikelser.

Mental nivå
Ökar koncentrationen, så väl som möjlighet att vara tyst, tålmodig, mottaglig och öppen. Hjälpfull när en person drabbas av stor brist av kärlek.

Emotionell nivå
Frigör Personen från att jämföra sig med andra. Låter användaren se sig själva så som de verkligen är. Kan ge ömhet till passionerade känslor. Låter personen upptäcka att kärleken alltid är omkring oss.

Appliceras    
Var som helst på kroppen

Affirmation
Jag väntar tålmodigt på hur det gudomliga uppenbarar sig i mitt liv

Övrigt
Hjälpsam vid stora förändringar eller när nya skeden i livet påbörjas.
Balanserar chakrana på ett kraftfullt sätt. Hjälper till vid symbolisk återfödelse eller vid arbete med sig själv genom olika former av terapi.

Riddare i Brickor -  Riddarna står för fokusering, mål, hängivenhet och engagemang.
Involverad i hårt arbete och materiell trygghet. Hälsa och att ta hand om kroppen. Organiserad, envis, uthållig och pålitlig. Kan bränna ut sig och kan bli så fokuserad på det yttre att han glömmer ta hand om det inre.