# 66 Skådespelerskan

Topp Ljus violett
Botten Ljus rosa
Skakad Ljus violett
Komplement Ljusgrön
Chakra Rotchakrat
Chakra Kronchakrat
Quintessence Orion & Angelica
Quintessence Lady Nada
Pomander Rosa
Tarot Drottning i Brickor
     
Villkorslös kärlek för att hjälpa andra

Karakteristik
Att omsluta sig själv med skönhet

Personlighet
Troligen en modig, och vänlig personlighet. Jobbar intensivt med att finna det sanna jaget. Är intelligent och har en stark ansvarskänsla, kan ge stöd åt andra, är lojal, tillgiven och kärleksfull. Använder intuition för att hjälpa andra.

Gåvan
En person med potential för villkorslös kärlek och medkänsla som de uttrycker till andra. Balans mellan det fysiska och det andliga. Transformation kan ske i sinnet genom den värme och kärlek man ger till andra. Står tillbaka för att låta andra få sitt. Vet att livet önskar att vi spelar olika delar, och den här personen spelar de delarna väldigt bra utan att identifiera sig med dom för mycket.

Utmaning
Man kanske struntar i sina plikter. Blir alldeles för lätt besviken, och har svårt att stanna i förhållanden. Känner sig ex. frustrerad över att kontakten ofta pågår på ett ytligt plan. Är väldigt känslig och lättsårad. Har svårt att avgöra vad som är viktigt. Står tillbaka alldeles för ofta, är för idealistisk, lider än av svårigheter i det förflutna.

Andlig nivå
Hjälper personer som är väldigt bekymrade av sitt yttre att hitta även sin inre skönhet. Stödjer användaren att få kontakt med sitt eget livs mening och ändamål, och ger styrka att gå efter den.

Mental nivå
Hjälper att identifiera begränsningar och fixeringar, och att på ett konstruktivt sätt använda den energi som har läckt ut i destruktion.

Emotionell nivå
Gör det enklare att acceptera och ta emot kärlek. Den här flaskan inspirerar till en mer realistisk syn på personer och ger möjlighet till integrering

Appliceras    
Runt navelchakrat samt längs hårfästet

Affirmation
Jag ser vad som styr mitt liv

Övrigt
Hjälper skådespelare att komma I djup kontakt med den roll de spelar. Man kan också se livet som en enda stor teaterscen och alla människor spelar sina roller - och denna flaska kan hjälpa oss nå fram till den roll man själv spelar i olika sammanhang.

Drottning i Brickor - Drottningen är mogen och har utvecklat en stor empati och medkänsla. Kompetent och kan ge stöd och näring. Kraftfull och bestämmande.
Jorddrottningen är praktisk och produktiv. Uthållig. Blickar ut över den väg hon har gått, full av erfarenheter. Får se upp så hon inte blir för bitter eller tjurskallig. Stor samhörighet med naturen.