#62 Maha Chohan

Topp Ljus turkos
Botten Ljus turkos
Skakad Ljus turkos
Komplement Korall
Chakra Ananda Khanda
Quintessence Maha Chohan
Pomander Turkos
Tarot Tre i svärd
Set Mästarflaska - de stora utmaningarna, men också de stora öppningarna
Det rena med medvetandets hav

Karakteristik
Kontakt mellan intellektet och anden. Det gröna har i det blå öppnat oss för inre frihet. Också relaterat till andra dimensioner. Vikten av att vi ska öppna vårt hjärta, så att livet inte bara håller sig intellektuellt. Maha Cohan

Personlighet
En ödmjuk person som kan syssla med media och kommunikation

Gåvan
En person med slående kreativitet som kan hjälpa andra genom att lyssna på deras problem och som förstår deras behov. . En väldigt inspirerande och intuitiv person som kan uttrycka sin kreativitet som berör hjärtat, genom tal, dans, sång, skrivande etc. är ödmjuk och vänlig, älskar människor, och känner sig själva relativt väl. Följer sin egen väg och inre guider, känner ofta igen det genom intuition. Är mycket i kontakt med det omedvetna

Utmaning
Djup sorg och Brustet Hjärta.
Överkänslighet, någon som har svårt att släppa gamla hjärtesorger och rädslor från det förgångna. Håller fast vid lidande och har en tendens att straffa och döma sig själv för alla möjliga orsaker. Är rädd för att uttrycka känslor som kan leda till alla sorters komplikationer. Kan ha problem med moderna verktyg som datorer, mobiltelefoner och liknande.

Andlig nivå
Hjälper till att få en överblick, som man kan se mer klart ifrån. För fram frihet och möjligheter att släppa gamla mönster. Förenklar kommunikation med inte och yttre rum. Inspirerar medmänsklighet och tillit till flödet. Hjälper oss att släppa taget om omedveten press.

Mental nivå
Kan hjälpa till att ta bort kreativa blockeringar och att släppa förvirring i sinnet.

Emotionell nivå
Hjälper brustna hjärtan och gör att vi kan komma över det förgångna. Den här flaskan är nyttig för de människor som har älskat någon som inte var bra för dom, och kan hjälpa till att komma över den eventuella smärtan. Kan minska känslan av isolering.

Appliceras    
Runt hjärtchakrat, halschakrat samt Solar Plexus.

Affirmation
Jag följer livets flöde

Övrigt
Relaterar till Uranus
Skänker inspiration åt konstnärer inför framträdande.

Tre i Svärd - Brustet hjärta som måste transformeras genom acceptans. Att gå in i det som ska transformera. Var inte rädd för smärtan, var inte rädd för sorgen - det blir inget helande om man fortsätter skjuta det ifrån sig, utan kan i så fall komma ut änåd, via mardrömmar, sjukdomar, trötthet etc.
Triangeldrama.