# 59 Lady Portia

Toop Ljusgul
Botten Ljusrosa
Skakad Ljusguld
Komplement Ljusviolett, Ljusgrön
Chakra Solar Plexus
Chakra Rotchakrat
Tarotkort Sex i Svärd
Quintessence Lady Nada
Pomander Rosa
Set Mästaflaska - de stora utmaningarna, men också de stora öppningarna
Övrigt  
Jämför  
Potentialen för glädje och lycka

Karakteristik
Rättvisa och Omdöme

Att bli centrerad i sig själv, Tifaret i Livets Träd.

Personlighet
En person med stor urskiljningsförmåga och en känsla för rättvisa, som har känslor för balans. Den här personens känsla för humor och glädje smittar av sig på personerna omkring. Är skicklig på att säga det andra behöver höra.

Gåvan
En person som kan acceptera sig själv utan rädsla eller dömande. Man har funnit kunskap genom kärlek. Är balanserad och harmonisk. Man accepterar andra dör man förstår att alla människor behövs. Har kunskap om gamla mönster. Agerar osjälviskt och med klarhet för den här personen har funnit kärleken i sig. Är vänlig och på samma gång har han/hon ledaregenskaper. Är i process av uppvaknande och njuter av sitt sökande. Är tacksam för det livet bjuder.

Utmaning
En person som känner rädsla för sin överlevnads situation. Är hård och kritisk till sig själv. Kan inte se vad som redan har uppnåtts, men är alltid över vad som fortfarande behöver göras. Dömer och fördömer sig själv och andra oavbrutet. Även om de är kunniga och talangfulla, har svårt att se vad som kan göras. Har ingen glädje i livet.

Andlig nivå
Ger kontakt med användarens egen sanning. För fram andlig urskiljning, storsinthet och tacksamhet. Uppmuntrar individen att sluta döma och fördöma sig själv och andra hela tiden

Mental nivå
Bryter upp gamla mönster och leder till ny förståelse, även till ny självförståelse. Hjälper till att sluta med överdrivet analytiskt tänkande.

Emotionell  nivå
Stödjer i förståelse att vissa saker i livet kan inte uppnås. Kan hjälpa till att rensa det emotionella området väldigt försiktigt. Ger glädje och hjälper till att komma över irritation

Appliceras    
Runt rotchakrat och runt Solar Plexus

Affirmation
Jag förstår livet lagar och jag utvecklas

Övrigt
Övergreppsflaska - Om flaskan kommer på första eller andra plats och någon form av övergrepp verkligen är fallet är flaskan syfte försoning, aldrig hämnd. Ofta är hjälpen bäst behjälplig om den kommer från en erfaren terapeut.

Sex i svärd - Någon som arbetat hårt, och man förtjänar framgången.