Bottle #52 - Lady Nada# 52 Lady Nada

Topp Ljus Rosa
Botten Ljus Rosa
Skakad Ljus Rosa
Komplemen Ljus Grön
Chakra Rot- och Kronchakrat
Tarotkort Drottning i Svärd
Quintessence Lady Nada
Pomander Rosa
Set Mästar set - de stora utmaningarna, men också de stora öppningarna
Kristall Rosenkvarts, Rosa Turmalin, Rosa safir, Flourit.
Villkorslös Kärlek, Förlåtelse och Accepterande.

Lady Nada är Kristus Gemål. Nada är sanskrit och betyder ljud, och översatt från arameisk sanskrit betyder det "det heliga ljudet"  ljudet av tystnad. Lady Nada relaterar också till tredje ögat och kan göra att upplevelser av musik i synnerhet (ex konserter) och konst i allmänhet kan intensifieras!

Karakteristik
En reformator som låter sig själv, och andra, vara sanna idealister.
De enda två färger som finns är blått och gult och i blandningen grönt föds den röda färgen som dess komplementfärg. Rosa är rött av ljus genomströmmat.
Grundandet av den högre och den personliga viljan - den gula och den blå - förenade i något som ska utföras här på jorden. Fysiskt. Det blå och det röda blir grundat i det röda - att njuta igenom våra sinen.
I rött, eller rosa, är utmaningen ett dolt motstånd mot att utvecklas - Den gula rädslan att utföra den blå högra viljan med vår fantastiska röda kraft.
Den rosa och röda färgen lär oss bevittnande och att betrakta det som händer runtomkring oss, utan att nödvändigtvis reagera eller ta det personligt.

Personlighet
Bryr sig djupt om ekologi och mänsklighet. Stor Värme och Empati. Bryr sig om andra på ett väldigt praktiskt och konkret sätt, vilket ofta avspeglar sig i professionen.

Gåvan
Feminin intuition. I stora delar befriad från det materiella. Sinne för Skönhet och det Konstnärliga.
Att utveckla sin andlighet genom att ge kärlek, ser också när andra behöver det.

Utmaning
Att känna sig rastlös, ogrundad och svårt att slappna av. Överdrivet känslig och längtar efter kärlek - Att känna sig oälskad. Kan vara kontrollerande, och har ilska och frustration inom sig.
Fortsätter att ge, också när man blir utnyttjad. Kan uppleva fantastiska illusioner under ex meditation, men förankrar inte detta arbete i det verkliga livet.
Att inte stöta bort något, utan bara bevittna och berörda - utan att omedelbart låta det väcka något i oss som vi inte önskar få in i oss.
Det nordiska sinnet är mer bevittnande av kulturen och naturen - inte så mycket fysisk vedergäldning, hämnd, hot eller våld som i ex andra kulturer.

Andlig nivå
Stödjer en process av uppvaknande. Hjälper att koncentrera under meditaiton.
Hjälper att förstå KristusEnergin

Mental nivå
Stillar ett rastlöst sinne.
Stimulerar intuition och koncentration, särskilt i samband med tentamen och liknande.

Emotionell nivå
Integrerar den moderliga och feminina aspekten i livet. Hjälper vid processer för att komma över andligt och även ibland fysiskt utnyttjande.
Löser upp känslor av att inte vara värdig eller brist på självkärlek.

Appliceras
Nedanför naveln i ett bälte runt kroppen för den fysiska hjälpen.
på panna och nacke för det mentala stödet.

Affirmation
"Jag älskar mig själv som jag är"

Reinkarnation
Essé flaska, Jfr #11 och # 55

Drottning i svärd - Drottningen är mogen och har utvecklat en stor empati och medkänsla. Kompetent och kan ge stöd och näring. Kraftfull och bestämmande.
Luftdrottningen har stor acceptans om vad hon är, och mer behöver man inte vara. Ta av maskerna på andra, likväl som på sig själv. Njutning, men också passivitet. Intellektuell mognad och kan tydligt formulera sin livsfilosofi. Har andliga och humanitära intressen. Kan leva ensam och får se upp med hämndbegär och svartsjuka.

Jämför med andra balansoljor

B 6# 6 Energiflaskan - den djupaste rosa, röd.
B 11# 11 Blomsterkransen
B 23# 23 Kärlek och Ljus
B 71# 71 Juvelen i Lotusen
B 81# 81 Villkorslös Kärlek
# 104 Ärkeängeln Chamael