#51 Kuthumi

Topp Ljusgul
Botten Ljusgul
Skakad Ljusgul
Komplement Ljusviolet
Chakra Solar Plexsus
Quintessence Kuthumi
Pomander Gul
Tarot Prins i svärd
Set Mästarflaska- de stora utmaningarna, men också de stora öppningarna
Kristall Topaz, Citrin, Gul Kvarts, Bärnsten.

 

 
Intellektets sökande av visdom

Kuthumi kan medföra god förståelse för nummer och numerologi.
Öppnar upp för kommunikation med änglar, devor och andra naturväsen - både på en ytterst lokal eller individuell nivå, som på en global eller universell nivå.

När en vuxen målar kanske solen blir mer "inne" i teckningen, men hos ett barn står den ut. Det individuella medvetandet i det blå sinnet. Ett separat själv. Den personliga viljan (till skillnad från den blå högre viljan).
Håller vi fast vid något får vi en klump i magen, vid Solar Plexus - det gula chakrat.

Läs mer om Kuthumi här!

Karakteristik
Inbjuder glädje och skingrar rädslor i livet. Den gula energin är som en stor gul sol på ett barns tecknings blå himmel.

Personlighet
En person av hög intelligent rörlighet, tänker och agerar oberoende av andras värderingar eller tankar.

Gåvan
Lär och leder i stödjande väg utan att lägga sig i. En sökare av kunskap, en ”fighter” för andras rättigheter. Kan inspirera andra att leva upp till sin potential. Är herre över sitt eget öde. Intelligensen är klar och stark, i positiv mening.

Utmaning
En glädjelös person, Intensiva rädslor, mental karusell. Förväntar sig att saker ska hända istället för att vara i ögonblicket. Har investerar för mycket i intellektet och kan börja förstå vad som hindrat progressen.

Andlig nivå
Intensiv Rädsla. Kan inspirera vid andlig diskrimination. Hjälper till att visa andra vart de är på väg. Att välja Kuthumi visar på djup förståelse och klarhet att börja använda den här visdomen.

Mental nivå
Underlättar processen att lösa intellektuella problem och, som ett resultat, hjälper med integration av förståelse och visdom som har vunnits genom processen. Stimulerar mental flexibilitet. För fram en förståelse av hur mikrokosmos arbetar.

Emotionell nivå
Hjälper till att komma över all sorts irritation. .

Appliceras    
Över Solar Plexus

Affirmation
Jag står vid porten och vet att glädjen är precis bakom den -
Jag öppnar porten och vet att glädjen möter mej.

Kristaller
Topaz, Citrin, Gul kvarts & Bärnsten.

Prins i svärd - Prinsarna står för kraft och aktivitet. Bemästrande och rikedom på erfarenheter. Auktoritet. Transformation, dags att gå vidare.
Luftprinsen
bryter sina mönster, och slå av de trådar som gör oss till marionetter. Sluta spela roller. Se den egna kraften och sluta bry sig om vad andra tycker och tänker. Skarpt intellekt, och utmaningen är undvika intellektuellt snobberi, utan bara till att hjälpa och understödja andra.

Jämför med andra balansoljor

B 4 # 4 Solskensflaskan - Närmsta djupa färg

B 42 # 42 Skörd - Närmsta nyans

B 70 # 70 Låt Ljuset skina - Relaterad färg