# 46  Vandraren

Topp Jadegrön
Botten Magenta
Skakad Djupt jadegrön
Komplement Röd-Olivgrön
Chakra Hjärtchakrat
Chakra Kronchakrat
Quintessence Pallas Athena
Pomander Smaragdgrön
Tarot 5 i bägare
Set Vattensviten - känslornas och upplevandets källa
 
Ny början för kärlek
 
Många som söker sig till Aura Soma är vandrare, som går på jorden och gör det de är där för att göra. I den övre, medvetna delen av flaskan finns den gröna hjärtats färg. Insikten om att vi behöver vår egen space och att vi kan sprida frid och kärlek hos andra. I den undre delen finns redskapet. Magenta. Vetskapen om att sättet att göra det på är att se att varje liten del av skapelsen rymmer sin egen del av Gudomligheten. Är Andlig. Uppmärksamhet kring detaljerna avslöjar helt enkelt enkelhetens sanning.

Tarotkortet 5 i bägare kan vara ett tungt kort när vi är dränerade på andlig, eller världslig, energi. Då kan #46 komma in med ny kraft som gör att vi kan fortsätta vandra på livets väg.

Flaskan är också en skydds- och energiflaska för de som beger sig ut på pilgrimsvandringar - långa eller korta.

Karakteristik
Andlig disciplin.

Personlighet
En person med tillit, tilltro och stort hjärta. En lojal person vars liv är centrerat och som litar på processen av det stora hela, även när livet har sina upp och nergångar.

Gåvan
Gudomlig kärlek och kreativ kraft. En medkännande och kärleksfull person. Älskar platsen där allt växer och blommar och där vila kan hittas, en plats inuti. Bär med sig kärleken som öppnar hjärtat på andra.

Utmaning
Känslor av avundsjuka och svartsjuka. Någon som känner sig desillusionerad och som inte vill se på det mönster som styr deras liv och som inte vill kännas vid de mönster som de borde släppa taget om. En utmanande tid efter att ha vaknat upp efter alla sorters illusioner. Brist på tilltro och tillit för livs processen. Vill inte titta på de begränsningar som kommer från de mentala och tankemässiga blockeringar vi har.
Kvävande med alla sina omsorger, och utmanar att lämna större frihet, och släppa bindningar.

Andlig nivå
Underlättar processen att uppnå högre mål. Låter användaren utveckla medkänsla, uppmuntrar användaren att göra vad som behöver göras för honom/henne.

Mental nivå
Ökar kreativiteten och den optimistiska synen på livet. Hjälper att göra sig av med restriktiva mönster

Emotionell nivå
Frisläpper restriktiva känslor. Kan ge ny positiv riktning i den känslomässiga världen. Hjälper till att tillge och förlåta sig själv och andra.

Appliceras    
I ett band runt hjärtat

Affirmation
Jag ser fontänen i mitt hjärtas trädgård.

Övrigt
Hjälper till att nå och bibehålla andlig disciplin och styrka när det gäller ex. meditation.

Fem i bägare - Något som håller på att rinna ifrån oss. Förlora inte njutningen och nöjet. Låt inte blomman vissan - eller var inte rädd för att den ska vissna. Vad finns att ångra, eller vad kan man göra för att slippa ångra sig.

Jämför med andra balansoljor

B 5 #8 Soluppgång/Solnedgång, relaterad färg
#8 Anubis, Relaterad färg, relaterad färg
B 28 #28 Maid Marion, relaterad färg
B 30 #30 Himmeln på Jorden, relaterad färg
B 21 #21 Ny början för kärleken, närmsta upplysta variant
B 99 #99 Ärkeängeln Zadkiel, närmsta upplysta variant