#37 Skyddsängeln kommer till jorden

Topp Violett
Botten Blå
Skakad Djup violett
Komplemen Gul
Chakra Kronchakrat
Chakra Halschakrat
Quintessence El Moeya
Pomander Blå
Tarotkort Prins i bägare
Balanserad kommunikation

Då #37 handlar om att ängeln kommer till jorden så kommunicerar den med alla Ärkeängelflaskor, i synnerhet # 103 B 103som också korresponderar i färgerna.

Karakteristik
Ger näring och beskyddar

Personlighet
Någon som är fridfull och som har healingförmåga och en god kommunikatör.

Gåvan
En person som är harmonisk i sig själv. Följer sitt eget avtal som är baserat på frid och harmoni. Kan ha stor intuition. Kommunicerar med stor frid. En möjlighet att se helhets perspektiv.

Utmaning
En person som inte känner att de har inspiration eller intuition. Uppmaning att öppna sig för det oväntade så att något nytt kan komma in i livet.  Kan balansera och stimulera tredje ögat samt utveckla intuition och clairvoyance. Ansvar hänger tungt på den här personens axlar. Har svårt att kommunicera, ingen lugn och ro så livets mening kan inte göra sig hörd. En på någon nivå oharmonisk person.

Andlig nivå
Stimulerar meditativ energi. Förvandlar, skyddar och ger näring. Stödjer användaren att komma i kontakt med djup inre lugn och ro och själsliga värden och inriktning i livet.

Mental nivå
Ger klarhet i tankar och tal. Får användaren att komma överens med den maskulina eller patriarkala synsätten och därför släppa auktoritets problem. Ger kontakt med den glömda gömda rytmen av livets början, genom lugn och ro.

Emotionell nivå
Stödjer livets alla faser när det är förändring på gång, när man kan känna sig osäker, orolig och nervös. Hjälper en att lita på sig egen intuition.

Appliceras
Längs hela hårfästet och runt hals och nacke

Reinkarnation
Flaskan kan koppla oss till inkarnationer i Palestina eller det Heliga Landet.

Affirmation
Jag fyller min bägare så att den kan flöda ut i världen

Prins i Bägare - Prinsarna står för kraft och aktivitet. Bemästrande och rikedom på erfarenheter. Auktoritet. Transformation, dags att gå vidare.
Vattenprinsen står i kontakt med sina känslor, och kan uttrycka dem. Fokuserad och inte rädd för att dyka ner i sina känslor. Någon man känner sig trygg med.

Jämför med andra balansoljor

# 1 Fysisk Räddningsflaska (3+7 = 1 + 0 = 1)

B 29 #29 Sätt igång!

B 44 # 44 Den skyddande ängeln - närmsta upplysta variant.

B 68 # 68 Ärkeängeln Gabriel - omvänd

B 96 #96 Ärkeängeln Raphael - sammanskakad

B 103 # 103 Ärkeängeln Haniel.