#36 Välgörenhet     

Topp Violett
Botten Rosa
Skakad Violett
Komplement Gul
Chakra Baschakrat
Chakra Hjä'sschakrat
Quintessence Lady Nada
Pomander Rosa
Tarot Ess i stavar
Jämför # 20 stjärnbarn
Element Eld

Själslig Kärlek

Karakteristik
Andlig Kärlek
Det andliga ska ner på jorden,, men den rosa färgen är kanske ännu inte tillräckligt grundad för att fullt ut kunna hantera all energin.

Personlighet
En person som är medkännande, förståelse och healingförmåga

Gåvan
Dags att släppa taget om det gamla och låta potentialen för en ny början växa. Att låta den inre energin manifestera sig i intressen och projekt. Är medveten om sitt livs mening. Ett stort engagemang med medvetenhet om att kärleken alltid finns med. Känner sig i kontakt med existensen och har kärlek för allt. Är ett barn av kärlek

Utmaning
En känsla av att inte vara älskad. Någon som oroar sig mycket, speciellt beträffande överlevnad. Kan vara en person som tänker för mycket och som inte tillåter sig att kommunicera sitt hjärtas känslor. Hyser gömd frustration. Är delvis frustrerad för att känslan av att inte vara älskad. Klamrar sig fast vid tillgivenhet och omvårdnad av andra. Lever ofta sitt liv delvis som offer. Är inte i här och nu. Håller fast vid falska förhoppningar.

Andlig nivå
Etablerar tillgång till sina inre mål, personlig kraft och låter användaren bara mer i ögonblicket, här och nu. Simulerar kontakten med existensen, med alla levande saker, och med sin egen individuella livsmening.

Mental nivå
Hjälper till att överkomma falska förhoppningar. Låter personen se livet på nytt och att värdesätta det på nytt. Hjälper oss att låta hjärtat, inte huvudet, styra.

Emotionell nivå
Kan ge mer själv kärlek och medkänsla. Kan hjälpa till att lösa upp frustration. Och stödja individen att säga JA till att vara här. Ger i allmänhet positiva förändringar.

Appliceras    
Överallt på kroppen

Affirmation
Jag älskar livets utmaningar

Övrigt
Kan hjälpa med arbetet med det inre barnet.

Ess i stavar - Uppstartande kort, fullt av energi och laddat med inspiration från ovan. Kan omvandla planer till verklighet. Stark sexuell och energisk kraft.