# 33 Delfinen

Topp Kungsblå
Botten Turkos
Skakad Kungsblå
Komplement Guld
Chakra Hjärtat
Chakra Tredje ögat
Quintessence Maha Cohan
Quintessence El Morya
Pomander Kungsblå
Tarot 4 i stavar
Element Eld

Inre kontakt, kommunikation med hjärtat.

Budda sa en gång att det finns tre sätt att inkarneras på den här planeten för att finna upplysning; Människa, val - och delfin. Kungsblå och turkos visar på samhörigheten mellan det sjätte chakrat och Ananda Khanda. Detta samband förlöser en inre kreativitet och en tillåtande känsla av att livet kan vara lekfullt. Och att lekfullheten i sin tur är grunden för inre frid.

Att välja denna flaska kan handla om att man har, eller önskar att få mer, inspiration och kommunikation in i sitt liv.

Flaskans andra namn är "Frid med mening". #2B 2 har blå/blå och där har friden en nivå som går bortom allt förstånd. Men i #33 finns en liten bit människa i det gula som skapar det turkosa under fältet, och detta kan göra att meningen går från att vara från ovan - till att vara från oss själva. Det kungsblå indikerar att vi också kan göra något rent praktiskt i den kreativa processen.

Med det turkosa, och den dolda #3B 3 kan flaskan hjälpa oss att etablera kontakt med inkarnationer på Atlantis och Lemurien.

Karakteristik
Fridfull kommunikation -
Den blå färgen är inspiration från ovan som kommuniceras i det turkosa.

Personlighet
En kärleksfull, vänlig och lekfull person som vill föra ner himlen till jorden. En person som har inspiration och som kommunicerar detta med känsla till andra. Är absolut hängiven sitt syfte i livet.

Gåvan
En person som är i kontakt med sin intuition och sina inre guider. En reformer som inte låter auktoriteter eller myndighets personer ändra på målet.  Kan ha tillgång till andra dimensioner.  En lugn fridfull person som känner sig kreativ.

Utmaning
Svårigheter med auktoriteter, speciellt med den maskulina manliga förebilden. Kan ha för vana att spela martyr. Har svårigheter att förstå självet. Även om kärleken är djup kan man ha svårighet att uttrycka den. Har svårt att engagera sig i andra.

Andlig nivå
Stödjer användaren att finna sin inre skönhet genom meditation. Underlättar processen vid sökande inåt och arbete i de inre rummen, som upptäcks genom det öppna tredje ögat.

Mental nivå
Ger tillgång till originella, kreativa och nya idéer.

Emotionell nivå
Kan stödja känslan av att släppa taget om känslan av isolering, såväl som osäkerhet och skygghet. Tillåter personen att ge den vårdande moderliga omvårdnad som kan behövas.

Appliceras
Runt nacke och hals, runt käken, längs hårfästet, precis ovanför ögonbrynen och på pannan. I ett band runt hela bröstkorgen. Vid ögonproblem kan oljan appliceras runt på benen runt ögonhålorna.

Affirmation
Frid är allt jag strävar efter
Jag är Frid

Fyra i stavar - Lekfullhet, fest och glädje. Den sanna glädjen kommer i medvetenheten om det mystiska - om att fira mystiken och finna en länk mellan den andliga och fysiska världen.

Jämför med andra balansoljor

B 2 #02 Fridsflaskan - Relaterad färg

B 3 #03 Atlantis Hjärtflaskan - Relaterad färg

B 47 #47 Den gamla själen  - Relaterad färg

B 49 #49 Den nya budbäraren  - Relaterad färg

B 50  #50 El Morya - Närmsta upplysta variant