# 24 Nya Budskap

Topp Violet
Botten Turkos
Skakad Violett
Komplement Gul/Korall
Chakra Hjärt- & Kronchakrat
Tarotkort Drottning i stavar
Quintessence Maha Cohan
Pomander Turkos

Kreativitet
 

Karakteristik
Ett nytt sätt att kommunicera sin Andlighet genom Hjärtat.

Personlighet
Någon som kan uttrycka sig från hjärtat på ett fridfullt sätt. Någon med visdom i sitt inre, och en tillgång till det mystiska. En visionär som är en god undervisare och ledare, som kan möta människor på deras nivå. Karisma, integritet, mognad och glädje. Kan lösa konflikter genom värme, tydlighet och andlighet.

Gåvan
Kreativ på alla sätt. Andligheten är sammankopplad med hjärtat.

Utmaning
Behöver erkänna att man bär på inre rädslor. Förvirring stopper det kreativa flödet. Kan förstora oro. Bedrar sig själv och andra. Misstänksamhet.

Andlig nivå
Hjälper vid uppvaknande, särskilt i relationer med andra. Förstärker andlig integritet. Låter personen bli medveten om självbedrägeri. För tillbaka livet på sin egen bana, genom kontakt med och genom hjärtat.

Mental nivå
Skänker frid och klarhet efter emotionella svårigheter. Hjälper vid möten med svårigheter. Stärker förmågan att handskas med auktoriteter.

Känslomässig nivå
Öppnar upp nya nivåer av kontakter i affärer och professioner. Balanserar och Harmoniserar emotionella skador orsakade av patriarkat, destruktivt maskulint beteende och sorg.

Appliceras    
I ett band kring hjärtat.

Affirmation
Jag är öppen för mitt livs möjligheter

Allting flödar, och jag följer flödet
Jag är en del av Universums Flöde

Denna flaska relaterar till Ananda-Kahnda chakrat.

Drottning i Stavar - Drottningen är mogen och har utvecklat en stor empati och medkänsla. Kompetent och kan ge stöd och näring. Kraftfull och bestämmande.
Elddrottningen har nått en personlig mognad och är djupt passionerad. Hon har tämjt de flesta av sina rädslor och förmår att inspirera andra. Hon känner sig själv och kan formulera sina behov, men kan också bli lite maktfullkomlig. Får dessutom se upp med habegär och svartsjuka.