#22 Återfödelse/Uppvaknande

Topp Gul
Botten Rosa
Skakad Guld
Komplement Kungsblå
Chakra Solarplexus
Tarotkort Narren
Quintessence Lady Nada
Pomander Rosa
Karakteristik
Kärlek utan beroende.

Personlighet
En, under alla förhållande, väldigt accepterande person.
Behöver uppmärksamhet

Gåvan
En person som har kunskapen att villkorslöst acceptera sig själv. Mar har fått ett nytt perspektiv på livet. Kommunicerar kunskap på sånt sätt att det är lätt att förstå för alla. Sätter beslutsamhet till varje handling. Är i kontakt med Gudomlig intelligens och känner sig därför befriad. Är i kontakt med sitt eget ödes aspekt.

Utmaning
Behovet av att söka glädje i livet och därigenom släppa rädslan och ängslan. Våga släppa fram kärleken till sig själv och livet. Att lära känna sig själv på djupet och därigenom erfara sann kärlek. Kan vara manipulerande och kontrollerande personlighet. Förväntar sig för mycket i förhållande av vad som ges. Uttrycker en djupt rotad irritation och besvikelse i kärleken. Svårighet i att älska sig själv utan villkor

Andlig nivå
Startar andlig återfödelse. För fram djup själv förlåtelse genom kärlek.
Stödjer igenkännande av den gudomliga kärleken som brinner i oss.

Mental nivå
Frigör igenkännande av sina egna skuggor och av sin egen negativitet och uppmuntrar en mer optimistisk klarsynt formulering av nya mål. Hjälper användaren förstå vad kärlek är. För fram ljus och klarhet i alla aspekter av själv kärlek. 

Emotionell nivå
Skär ner på överdrivet behov av kärlek, och hjälper personen att ta hand om intensiva känslomässiga känslor och irritationer. För in glädje i alla aspekter av kärleken.

Appliceras    
I ett brett bälte runt hela solarplexus området.

Affirmation
Jag andas in kärlek och jag andas ut kärlek
Jag andas kärlek

Övrigt
Denna flaska relaterar till Bibelns Mark 10:15: "Sannerligen, den som inte tar emot Guds rike som ett barn kommer aldrig dit in.”
Jämför med de andra narrenflaskorna: #0B 0 & #100B 100

Reinkarnation
Vid regressions terapi kan den här flaskan hjälpa både terapeuten och klienten att lättare gå in i processen.