#21 Ny början för kärleken

Topp Grön
Botten Rosa
Skakad Violett
Komplement Gul
Chakra Bas- och hjärtchakrat
Tarotkort Universum
Quintessence Lady Nada
Orion & Angelica
Pomander Rosa
Jämför En variant av #28 Maid Marion
En ny början för kärleken

Karakteristik
Någon som ger kärlek och värme till andra. En kärlek som uttrycks via hjärtat. Ett fullbordat karma. Känslomässig harmoni. Balans mellan motsatser - rött/grönt - Yin/Yang - Manligt/Kvinnligt. Hjärtat på två nivåer - grönt och rosa.

Personlighet
En riktigt mogen personlighet med högsta medvetenhet, som älskar gud och humanism.

Gåvan
Ha tillit och då kommer Du att finna den kärlek Du har. Någon som älskar naturen och som kan se många sidor av en situation.  En person som behövs av andra och som vet att kärlek är basen för livet. Någon som kan låta världen gå sin egen väg.
 

Utmaning

En person som behöver acceptera sig själv. Kan ha svårt att ändra sig. Har inte lärt sig sina läxor. Behöver släppa stolthet för att kunna gå vidare till en ny början. Äger för lite självkärlek, känner sig inte älskad av andra, och alltid letandes efter kärlek. En drömmare i negativ mening, som är lösryckt och känner sig avskild. Vägrar acceptera de lärdomar livet ger. Är otillfredsställd med situationen, ännu oförmögen att ändra på det, gör motstånd att ändra det.

Andlig nivå
Hjälper till att känna igen den kärlek av Gud som är uttryckt i kärleken av andra människor. Bistår att överkomma motstånd, ge upp kampen, och finna glädje och entusiasm för kärlek.

Mental nivå
Kontakt med sitt livs mening, ger utrymme för nya program, nytt beteende och nya mönster, ny självkänsla och själv kärlek. Hjälper till att komma över gamla svårigheter.

Emotionell nivå
Möjliggör att känna den kärlek som redan finns i livet. Balans i givande och tagande i kärlek. Har massor av värme och utrymme för andra att vara i atmosfär av kärlek. Den kärlek som alltid finns omkring oss.

Appliceras    
Runt hela hjärtområdet.

Affirmation
Jag håller världen i mina händer

Universum - Universum - Nirvana. Blivit ett med Gudskraften. Man har skapat sig ett eget utrymme och har de fyra elementen eld, jord, luft och vatten.

Livets träd
Stigen mellan 9 Yesod och 10 Malkuth

Jämför med andra balansoljor

B 99 #99 Ärkeängeln Zadkiel - Relaterad färg och Tarotkortets andra resa
B 28#28 Närmsta djupa nyans
B 10#10 Krama ett träd - Relaterad färg
B 81#81 Villkorslös kärlek - Relaterad färg
#106 relaterad upplyst variant