#19 Leva i den Materiella världen

Topp Röd
Botten Purpur
Skakad Djuprld
Komplement Grön
Chakra Bas- och Kronchakrat
Tarotkort Solen
Quintessence Kristus
Pomander Röd
Jämför Gömd #6
Särskilda kvaliteter för #5
Övrigt Stenbockens flaska

Att bygga upp ny energi

Karakteristik
Pånyttfödelse av kropp och själ. Vi är transformerade och vår fulla kraft kan komma fram.

Personlighet
Någon som är välbalanserad. Någon med mycket energi som kan se in i det andliga.

Gåvan
Någon med helande förmågor som har energin att utföra något praktiskt och dessutom är i harmoni med sig själv och kan ge den känslan till andra. Andra kan känna sig magnetiskt dragna till den här personen. Innehar en praktisk talang för att jobba med service för andra.

Utmaning
En person som behöver släppa ilska, bitterhet och frustration för att kunna känna sig fri. Den inre passionen behövs för att skapa gott åt sig själv. Det kan vara att man är överdrivet materialistisk, vilket gör att överskuggar sin andliga sida.  Någon vilkens andlighet förmörkas av det materiella. Behöver vara i centrum för uppmärksamhet. Brist på energi och är alltid trött. 

Andlig nivå
Väcker kundalini energin. För fram djup frid och på samma gång en frisk fläkt in i livet. Tillåter djup insikt in i sin egen inre värld även på väldigt konkret väg- t.ex. ”säker meditation och kreativ visualisering kan utvecklas” hjälper att utstråla och ta emot kärlek. 

Mental nivå
Tillåter personen att undersöka skuggsidan av hans/hennes personlighet och släppa det. Kan stimulera till ny mental energi. 

Emotionell nivå
Hjälper till att överkomma medveten ilska, förbittring och frustration. Uppmuntrar inblandning och initiativ. Ger ett nytt perspektiv och acceptering av kroppen. Kan hjälpa till med självkänslan.

Appliceras    
Nedre delen av höftområdet i ett bälte runt om samt längs hårfästet

Affirmation
Jag säger JA till livet och JA till mig själv

Övrigt
Den gömda #6 i denna flaska gör att #19 är utmärkt att arbeta med ex. vid Poltergeisfenomen och vid utrensning av och beskydd ifrån andar, varelser och annat "störande" i sin miljö. Också när för man känner sig utarbetad och vill få chans att starta om.

Solen - Vårt inre barn som leker i naturen och solen lyser på oss - vi är fullständigt trygga. Ett nyttt medvetande och frigörande från begränsningar. Acceptera våra rädslor i månen, och vi kan sluta ödsla tid på det, och kan vara oförstörda. Man är sin egen ljuskälla. En sammansmältning av det inre och det yttre livet.
 

Livets träd
Stigen mellan 8 Hod & 9 Yesod