#15 Healing I den nya eonen

Topp

Klar

Botten

Violett

Skakad

Ljus violett

Komplement

Gul

Chakra

Kronchakrat

Quintessence

Seraphis Bey, S:t Germain

Pomander

Violett

Tarot

Djävulen

Set

Nya tidens barn

Upplyftande av själen 
 

Karakteristik
Att förvärva som egen harmoniska, rena kraft och healing. Djävulens flaska där vi måste se och erkänna vårt möker.

Personlighet
Någon med klar vision av vem de verkligen är.  Någon som står för det den tror på även när det kommer till obekväma omständigheter. Är grundad i livet. Hjälper andra människor. Auktoritär i ordets bästa bemärkelse. 

Gåvan
Någon med gåvan att hala och som har förmågan att inse att det är viktigt att utveckla sina gåvor. Hjälper människor att se igenom sina egna illusioner.
 

Utmaning
En person som behöver helande. Någon som försöker kontrollera omständigheter omkring sig. Att se sin situation från ett materiellt perspektiv.  Svårigheter att se sin egen skugga och även att finna sin egen sanning, inom livets alla olika områden och nivåer.
 

Andlig nivå
Hjälper till att förvärva harmonisk kraft för sig själv och andra. Stödjer förståelsen av Själsliga & Andliga spörsmål. 

Mental nivå
Tillåter personen att släppa idéen att han/hon är den enda olyckligt lottade. Kan ha ett rent materiellt perspektiv på livets alla nivåer. Hjälper att transformera sexuell egocentricitet. 

Emotionell nivå
Ger distans till  hoptrasslade känslor, man kan identifiera känslor. Tillåter personen att se sin skugga och ge upp alla negativa känslor. Ger harmoni och avkoppling 

Appliceras    
Längs hårfästet och runt hela huvudet.  

Affirmation
Ju mer ljus jag släpper in i mig själv, desto mer helas jag
Jag Är Ljus
 

Övrigt
Vid förlossning kan den här oljan hjälpa till att mildra intensiteten i sammandragningarna. Kan också göra förlossningen mer medveten för både kvinnan och barnet.
Tillsammans med "inre barn-flaskor" hjälper denna flaska till med balansen mellan det maskulina och feminina.
Blandad blir den St Germain - den högsta vägen.  

Djävulen - Representerar en slags illusion, något vi själva skapat som bara kan leva med vår hjälp. Den aspekt av oss själva som vi lättast och oftast förnekar - men när vi förnekar den så växer den sig destruktiv. Det tar mycket kraft att förneka, så som ex stora delar kristendomen förnekar djävulen som en ondska som inte får finnas - istället för att acceptera det och därefter transformera det som ska transformeras. Att integrera alla delarna av vårt psyke.
Ju mer medvetna vi blir, desto mer medvetna om ansvaret för vår egen skuggsida blir vi också. 

Livets träd
Stigen mellan 6 Tipharet & 8 Hod
Jämför #93