# 108  Ärkeängeln Jeremiel

Födelse 14 december 2010 kl 12:04
Shire Farm, Linconshire, UK
Topp Turkos
Botten Olivgrön
Chakra Hjärtchakrat och Ananda Khanda
Quintessence Maha Cohan, Holy Grale
Pomander Turkos, olivgrön
Doft Lavendel
Set Ärkeängelset
 Jeremiel tillhör änglarna som är sammankopplade med de gamla naturreligionerna, och arbetar med jordens djupaste och äldsta energier.

Ger frid och nåd – Att släppa taget. Djup transformationsprocess
Jeremiel ger klarsynthet, gudomligt seende, att se klart vem vi är och varför vi är här. Jeremiel är en ärkeängel som hjälper oss med profetiska visioner, både i vår vakna medvetenhet och i vårt drömliv, stärker intuition och klarsynthet. 
Turkos och olivgrön handlar om att öppna smaragden i hjärtat, kommunicera ärligt och klart, stå upp för vem vi är och vad vi tror på, samtidigt som vi är mogna att konfrontera den bitterhet vi bär på för att kunna förlösa och frigöra vår sanna kraft. Hjälper oss att se fram emot en ny gryning med nytt hopp och nya möjligheter. En slags pånyttfödelse med ny energi och ny kreativitet. Att vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt och göra det som är rätt för oss själva. 
Att släppa taget om det förgångna från ett mjukt och kärleksfullt perspektiv så att vi kan acceptera de förändringar vi behöver göra för att nå de mål som är viktiga för oss.
En form av varandets klarhet som stödjer oss i att återfå entusiasm och självförtroende efter det att vi upplevt att vi förlorat vår identitet.

Affirmation:
"Jag  är en ocean av medkänsla"
"Jag expanderar i kreativitet"

Jämför med andra balansoljor
B 9 #9 Kristallgrottan - Relaterad färg

B 101 #101 Ärkeängeln Jophiel - Relaterad färg

#106 Ärkeängeln Ratziel - Relaterad omvänd färg