Lady Nada
Kärlek genom upplevelse

Grundtema: Att lösa upp aggressioner
Transformationstema: Kosmisk kärlek genom språk, musik och färger.
Kristaller: Rosenkvarts, rubin, röd turmalin, Rosa safir, flourit
Lady Nada Balansolja

Lady Nada hjälper oss att ändra negativa vibrationer till positiva, och tar bort aggressioner och destruktivitet i auran och i omgivningen. Renar och rensar också energin och luften i ett rum. Hon för in den högre aspekten av kärlek och kommunikationen av villkorslöshet och att släppa taget genom kärlek och skapar en inre mental harmoni genom att medverka till att koordinera de olika hjärnhalvorna.

Lady Nada upprättar likvärdighet mellan den manliga och kvinnliga polen i inre och yttre relationer. Hon förstärker ocksåintrycken av konstnärliga och musikaliska upplevelser genom att balansera intrycken, så att upplevelser förstärks. Många som använder sig av henne har också upptäckt att hon hjälper oss att säga de rätta orden vid rätt tillfälle.

Den fantastiska Lady Nada - Den högsta prästinnan i Atlantis Rosenbladsformade tempel, som i skenbar mildhet har gömt en offensiv andlighet och ett kraftfullt uppvaknande. Hon är mest känd som dottern till Sanat Kumara och Lady Venus, och bär också på Venus energi. Den energi som är den mest enastående kärleksenergin av dem alla. Alltid kärleksfull, men aldrig mesig. Däremot ofta omtumlande och uppöppnande.

Det är Lady Nada som Du ska kalla på när Du vill fylla Ditt liv med kärlek och skönhet. Det är också hon som kan hjälpa Dej att uppleva än mer av det vackra i livet. Prova själv när Du är på ex konsert eller konstutställning nästa gång. Tillkalla hennes energier och låt henne hjälpa Dej att nå en större uppskattning och njutning än någonsin förr!

Hon arbetar väldigt bra tillsammans med Kristus, och balanserar på de flesta nivåer upp hans energier. Dessutom arbetar hon fint tillsammans med Ärkeängeln Samael efter det att han uppenbarat sig för henne. Detta skedde när hon var barn, det yngsta, i en persisk familj ca före år 0. Samael lärde henne att stråla ut sin healing och lyfta fram den Gudomligheten i allt hon företog sig. På samma sätt kan hon lära oss göra det, i vilken Kultur eller vilket sammanhang vi än befinner oss.

När Du känner plötslig och mild rosendoft är Lady Nada alltid närvarande - och vill Du nå henne, stanna upp på Din väg och dofta på en ros...

ElMorya    Hilarion     Kuthumi     Kristus      KwanYin      SaintGermain      LadyNada      SeraphisBey      Mikael      Gabriel