Akvamarin
Jag öppnar mitt hjärta och låter det tillge…

Att akvamarinen är det lugna havets sten hörs på namnet, och genom historien har den tillägnats havets olika Gudar och Gudinnor. Grekernas Afrodite och Vikingarnas havsgud Ran tillbads av sjömännen genom att offra akvamarin i stormiga hav. Akvamarien påverkar oss starkt positivt under förkylningar, halsont och olika problem med luftvägarna. Också vid obalanser i njurar och urinblåsa. Vid affärer drar Akvamarinen till sig utländska kunder och hjälper till att låta juridiska tvister få ett lyckligt slut. Akvamarinen hjälper både mot sjö och annan rörelsesjuka, lindar vid flyg och båtskräck samt kan hjälpa barn att lära sig simma. Lägg en akvamarin i akvariet för friska fiskar!


Celestin
Jag släpper taget…

Namnet Celestin kommer från det latinska ordet för himmel - skapad av änglarnas sång i den himmelska sfären. Celestinen är det perfekta botemedlet mo dagens hektiska livsföring. Den får oss att slå av på takten och ta in oss själva, och varandra. Fantastisk för att skapa en gemenskap och acceptans inom familjen, också för nya familje-medlemmar och vid ex. Kom-ut processer. Celestinen gör oss medvetna om vår egen andliga potential och koppling till kosmos, vare sig det sker genom konatk med änglar, andliga väktare eller naturandar. Eller helt enklet genom att barta uppskatta och låta oss njuta av livets och naturens mirakler. Hindrar oss från att städnigt slösa tid på att oroa oss för vad som kan tänkas hända i framtiden - och istället leva i detta uppfyllda ögonblicket. En fantastisk och kraftfull kanaliserings- hypnos och regressionssten.


Danburit
Jag ser alla runt mej, som mina vänner


Danburit är en relativt ny upptäckt som är uppkallad efter Danbury, Connecticut i USA där den först hittades. Klar Danburit hjälper också oerfarna healare att skicka helande ljus till en behövande person eller djur, också på lång distans. Den öppnar också på ett milt sätt upp energiblockeringar i hela kroppen. Danburit ingjuter positiva känslor i negativa situationer och personer för att skapa bästa möjliga utgång. Den hjälper oss att se något gott i alla hur svårt det än är - och att se vilken gåva varje människa och situation Du möter  har med sig till Dej. Danburit river ner hindren för oss att nå ett högre medvetandeplan. Förvara en Danburit vid telefonen för att avskräcka telefonförsäljare, tidstjuvar och otrevliga busringare.


Herkimerdiamant
Jag öppnar mej för renheten, klarheten och sanningen…

Herkimerdiamanten är uppkallad efter det county, Herkimer, utanför New York där den utvanns. Detta är en dubbelterminerad, klarkvartskristall som växer fritt i mjuk lera, och detta representear vårt eget växande och den mänskliga andens frigörande från vardagens begränsningar. Ibland förekommer lite inklusioner av antraxalit, det svarta kolet som finns på insidan i de fickor i berget där kristallerna bildas. Det kan också finnas fantastiska regnbågsillusioner. Den förhindrar effektivt fysiskt utmattning och trötthet orsakad av stress, och hjälper oss, med immunförsvaret, att stå emot de sjukdomar som kan komma att uppstå utifrån det. Personer som är åtskilda, pga olika omständigheter, kan med hjälp av Herkimerdiamanten sammanlänkas i djup tillgivenhet, när båda bär på matchande stenar. Ger också starka drömmar och hjälper till vid utomkroppsliga resor.


Falköga
Jag kan resa vart jag vill

Falköga, eller hököga, kallade de nordamerikanska indianerna för sina förfäders sten. I den Keltiska mytologin sades Kung Arthurs magiker Merlin anta formen av en falk för att kunna färdas snabbt, och under 1000-1400talet bars falköga som en amulett för att hålla borta det onda ögat och förbannelser från onda magiker. Förutom att hjälpa vid täppta bihålor och problem med ögonen är detta en utmärkt skyddssten för operationer och långvarig medicinering. Falköga öppnar inte bara för fler tillfällen att resa utan skyddar också ex. vid semester. Bra vid fjärrskådning, UUKU, klarseende och inre tidsresor. Har Du fåglar bevara ett falköga i närheten för att hålla dem friska. Falköga är en blåsvartbrun kvarts som egentligen är ett ickeoxiderat tigeröga.


Flinta
Jag skyddar mej själv och mitt hem...

Flinta har används i tusentals år för att få fram gnistor att tända eldar med, och har därför kommit att betraktas som magisk. I Sverige förvarade man stora åskstenar i hemmet eftersom de troddes innehålla skyddsandar, och dessa stenar smordes regelbundet in med öl och smör för att blidka dessa andar. Nu, som förr, håller pilspetsar av flinta vid ytterdörren borta illvilja, skvaller och småsinthet från hemmet. Flinta i hemmet skyddar också mot natur och väderskador. Bär också en bit flinta med Dej för att kapa destruktiva känsloband till det förgångna eller frigöra Dej från det i det förflutna som håller Dej tillbaka. Flinta används för att effektivt häva smärta, oro och fysisk sjukdom.


Flourit
Du är Komplett och Harmonisk

 

Flourit finns i ett flertal färger från klar genom grön och blå upp till den violetta. Däremellan finns alla nyanser, och ofta ser man dem blandade i en regnbågsfärgad spännande minelar. Stenens vibrationer påverkas i sin tur av vilka färger som är de dominerande. Blå för sinnet, grönt för känslorna och violett för anden. Stenen är fantastisk för att finna lugn, lindra stress och sova gott -  i synnerhet för barn. Flouriten lugnar oro, också för pengar, och skapar också en känsla av lugn och meningsfullhet på arbetsplatsen, i synnerhet när man arbetar inom en mycket stor organisation. Flourtien för på ett spontant och naturligt sätt in Andlighet och Harmoni i livet. Du kan själv märka de positiva effekterna ex vid en familjesammankomst eller släktmiddag om Du förvarar några Flouriter runt bordet där ni sitter.


Förstenat trä
Jag välkomnar den visdom som kommer med åldern

Det finns många legender genom historien om hur skogar förvandlas till sten och kristall, och att de en dag åter ska väckas till liv genom magi. Förstenat trä är just dessa skoga - det är fossil från träd där själva träet har ersats med kvarts eller agat som helt antagit träets ursprungliga form och kvalitet. Använd förstenat trä för att lindra en sjukdom som är svår att diagnostisera eller behandla. Också mot rörlighetsproblem, periodiskt återkommande sjukdomar och krämpor som har med åldersprocessen att göra. Fossilt trä är bra för gamla hus då det hjälper hålla stommen frisk. Låter barn att uppskatta traditioner. Ger en positiv kontakt med släktens förfäder och bortgångna, avhållna släktingar, också de som kanske inte var fullt ut kärleksfulla under livstiden. Förvara en bit förstenat trä i närheten av de speciella träd som Du besöker eller har i Din trädgård för att hålla dem starka, skydda dem mot trädsjukdomar och ge dem ett långt liv.


Karneol
Familjen och hemmets sten

Karneoler användes redan i det forna Egypten som beskydd för både levande och döda. Karneol är modets sten och romarna rista ofta in ett lejonhuvud eller porträtt av en stor ledare i karneoler. Ökar Dina kroppsliga energier, och står både för kvinnlig fruktsamhet och manlig potens. Denna sten lindrar också beroenden av alla slag, även ex. mat som kan vara kopplade till dålig självkänsla. Karneoler för med sig välstånd och lycka till familjen och hemmet. Den underlättar kompromisser, beslutsfattande och alla former av handel - också i en relation eller inom familjen. Karneol skyddar också mot olyckor i hemmet - förvara en i verktygslådan för att undvika olyckshändelser.


Lepidolit
Jag släpper taget…

Enligt folktron har varje Lepidolit en egen väktare som skyddar dess ägare.Lepidoliten lindrar smärta och biverkningar under narkos och operation. Vissa upplever också att den har en positiv inverkan på olika mentala obalanser.  Lepidolit har en dubbel effekt som dels tar bort negativa budskap eller förtrytelser från det förflutna som kan dröja kvar inom oss och skada vår självkänsla. Dessutom för denna kristall in människor i våra liv som kommer att stödja och uppmuntra oss i vårt nuvarande liv. Använd Ledpidolit om Du vill utveckla Dina psykiska och extrasensoriska sinnen, exempelvis Tarot, men är nervös eller har för dåligt självförtroende rörande ämnet. För in lugnet i en hektisk och hårt driven vardag. I synnerhet för de som som kör bil, lastbild, buss, taxi eller pendlar långt till jobbet. Lepidoliten är en energihybrid - ett vattenhaltigt kaliumlitium-aluminiumsilikat…


Malakit
Jag är en ädelsten…

Malakiten är en av de mest kraftfulla feminina healing- och kärleksstenarna. Inom olika mytologier representerar den olika gudinnor som t.ex. bergens Gudinna i Centralryssland & Freja i den nordiska mytologin. Inom Aura-Soma representeras den av starka mästare som Hilarion, Djwal Khul och the Solar Logos. Detta är också en av de stenar som på bästa sätt hjälper Dej att hålla Dina flaskor rena och gnistrande. Den helar, botar och lindrar muskelspänningar, tandvärk och inflammationer. Gör det möjligt att ”gå i någon annans skor” och leva sig in i någon annans känsloliv på en nästan telepatisk väg. Malakit är en av de allra bästa motvikterna till de negativa effekterna av den moderna teknologiska världen. Använd i kylskåpet för att hjälpa hålla mat färsk och framför allt i rum som har en mikrovågsugn eller tv.  Malakit på arbetsplatsen renar och skyddar mot föroreningar, gifter, buller, el och annan strålning. En effektiv amulett för resor, i synnerhet flygresor. God sten också för personal so


Mokait
Jordens egen naturliga skönhet

Mokait, eller jordregnbåge, är egentligen förening mellan Jaspis och chert som inte sällan har fossilinklusioner. Australiens Aboriginer har använt denna sten under mycket lång tid för dess krafter av healing och andlighet, och den blir mer och mer omtyckt också här hos oss. Den kallas ofta Gaias sten och symboliserar behovet av att ta väl hand om vår Moder Jord. Stenen healar på en högst fysisk nivå och påverkar läkning av sår, brännmärken, bristningar och åderbrock på ett positivt sätt. Den reglerar också obalanser i körtlar och matsmältning. Den är också stenen för den som vill anpassa sin vikt efter sina önskemål. Mokait är vandrarens sten som uppskattas av de som reser, campar seglar eller på annat sätt rör sig över jorden. Den förbättrar också kraften hos de som arbetar med slagruta. Den skyddar också mot människor som försöker lura oss eller på annat sätt spelar ett rävspel...


Oxöga
Jag skapar min egen värld

Oxögat förknippades av Vikingarna med Uroxen, den väldiga vildboskap som strövade runt på slätterna i Skandinavien fram till 1500-talet. Och på samma sätt som deras horn gav oxarna (och kanske Vikingarna) kraft och styrka - och på samma sätt hjälpte och hjälper oxögat oss att finna vår kraft. Oxögat föryngrar trött och blod och hjälper att återställa både kvinnans menstruationscykel och mannens potens. Detta är en sten för de tillfällen då livet tycks gå emot Dej och som hjälper Dej att överleva och blomstra genom ren och skär viljekyrka; skyddar mot huskors av båda könen, tyranniska chefer och översittande människor i maktposition. Oxöga, eller rött tigeröga, är en ypperlig sten om Du normalt sett är tystlåten och blyg, eftersom den hjälper Dej att få uppmärksamhet och belöning för Dina ansträngningar.


Pyrit

Järnpyrit, eller kråkguld, har sedan urminnes tider kallats för eldsten, då det slår gnistor när den träffas. Båda Maya och Aztekerna icentralamerika putsade pyriten till speglaroch använde dem till divination och för att skicka tillbaka projicerad negativ energi. Pyriten är kraftfull både mot virus och bakterier. Också vid hud och lungproblem hos både människor och djur. Använd hemma drar den till sig överflöd och skyddar från att fatta okloka beslut rörande affärer och ekonomi. Också bra för kreativiteten när det gäller att komma på sätt att ta sig ur skulder. Pyrit sägs kunna kanalisera plocka upp information från och om UFO´s och främmande livsformer - och faktiskt öka Dina chanser att få se UFO´s. Utmärkta att placera i terrarier och där Du håller exotiska djur. Järnsulfid som växer i kvarts, ofta med en liten kärna av guld inom sig. Den kristallina kubiska formen växer sig större och renare för att tillslut bli stora spännande och likformade kuber. Ju mindre kantstött och skarpare kanter Pyriten har, desto mer sällsynt och värdefull är den.


Påfågelbornit
Världen är full av leenden

Historien säger att Borniten skapades inom Alkemin i ett försök att förvandla oädla metaller till guld - det "misslyckade" resultatet sägs vara som en vacker påfågel som väcktes i kärlek. Borniten förnyar celler och är bra för sjukdomar där cellstrukturen förändras eller för olika sorters utväxter, knölar och skönhetsmissar. Lyfter humöret och bringar lycka. Förvara ett stycke bornit i bilen eller i handväskan på utflykter eller på besök hos släktingar och vänner för att säkerställa att alla ler och är på gott humör hela dagen. Bra för att återknyta kontakten med den intuitiva medvetenheten och de möjligheter vi förnam som barn. Använd också denna sten för att identifiera potentiella motståndare och för att skydda Dej själv från deras negativitet.


Rodokrosit
Jag låter kärleken strömma fritt genom mitt hjärta…

Rodokrositen kallades Inkarosen eftersom de amerikanska indianerna som levde i Anderna trodde att den innehöll blodet från deras forna stora härskare. Den var därför mycket helig, och är än idag en av de mest kraftfulla av de rosa stenarna. Den hela problem och sjukdomar som har emotionella orsaker och påverkas av dålig självkänsla, också mat-, alkohol- eller drogmissbruk. Denna sten används ofta av kvinnor som genomgår fertilitetsbehandling och vid artificiell insemination för att acceptera det inplanterade. Denna starka kärlekssten kallar hem en partner eller älskad som flyttat befinner sig långt hemifrån. Den hjälper också bortsprungna djur att hitta hem, helt enkelt genom att placera stenen där djuret brukar sova. Rodokrosit stärker självkänslan och självförtroendet hos barn, i alla åldrar, som håller sig för sig själva,ohc uppmuntrar dem att ta för sig, och ta kontakter med andra barn. Att utbyta rodokrasit som en kärleksförklaring i en relation är både stärkande och närande för båda parter, särskilt om det är stor åldersskillnad.


 Rosenkvarts
Var snäll mot Dej själv...

 

Adonis, Afrodites älskare, blev attackerad av krigsguden Ares. Afrodite skyndade dit för att skydda Adonis, men skadade sig på en törnebuske och deras blandade blod färgade den vita kvartsen rosa. Efter detta är Rosenkvarts en av de bästa stenarna för healing och försoning. Rosenkvarts läker sår, främjar läkning och lindrar stress, såväl känslomässig, fysisk som andlig. Utmärkt för att sänka den emotionella temperaturen. Ha en bot rå rosenkvarts på Din arbetsplats och vid ex. telefonen för att befrämja en lugn, lyhörd och behaglig samtalsmiljö, och skyddar mot illvilja. En lite bit slipar rosenkvarts, eller i formen av ett hjärta, som bevaras nära hjärtat drar till sig kärlek, och behåller vänligheten i relationer. En sten för att stilla gräl, och för att skänka bort som en försoningsgåva eller en ursäkt. Rosenkvartsen är egentligen klar kvarts, färgad av mangan och har en milt melerad nyansskala från nästan vit till mörkt gammalrosa.


Rutilkvarts

 

Guldet i Rutilkvarts sades vara solstrålar som fångats eller den plats där drakar förvarade sitt guld. Som det folkliga namnet antyder så var det också här Jordandarna förvarade Venus avklippta hår, då de inte förmådde sig att slänga det. Rutilkvarts lindrar alla symtom av bronkit opch astma, och lindrar ålderns degenerering. Uppmuntrar besvikna arbetslösa och avskedade människor att återfå känslan av att vara värdefull, att få en positiv känsla kring arbetssökande och öppnar för nya uppgifter för de som inte trivs på sitt jobb. Bra för utbildning och rehabilitering. Utmärkt vid djurkommunikation eller som skydd för osäkra och stressade djur. Skänker bäraren en god självsäkerhet och positiv självbild. Ger kärlek och självförtroende åt de som på något sätt känner sig inte fullt ut nöjda med sin fysik. Varje Rutilkvarts sägs innehålla en ande eller ängel som skyddar bäraren. Rutilkvarts är lätt rökig kvarts med tunna venushår av Rutilguld och titan.


Rökkvarts
Bortom mörkret finns det alltid Ljus!

Rökkvarts är en kraftfull och mångsidig sten som används som skyddssten, framförallt i alpina områden och andra kyliga och snöiga områden. Den har traditionellt använts till krusifix och också hängts ovanför sängen för att skydda under natten, och bär starka skyddande energier. Rent fysiskt hjälper Rökkvartsen att smälta bort knutor och värk i leder. Den hjälper vidare att rena njurar och tömma kroppen på för mycket adrenalin vid stress. Kan också hjälpa vid psykologiska sexuella problem och lindriga former av sömnlöshet. Används med fördel som skyddssten i bilar och andra fordon mot stöld och motorhaveri. Också skyddande för arbetsplatser. Den rökiga färgen i kvartsen, eller cairngormen, kommer framförallt från Aluminium och Litium.


Pauasnäcka

Pärlemor anses i många kulturer vara helig t.ex. i Peru var Pärlemor tillägnat havets modergudinna Mama Cocha. Hon var också valgudinnan. som ursprungligen dyrkades av Inkaindianerna, och har genom tiderna vördats av människorna längs den sydamerikanska västkusten. Pärlemor lindrar hudåkommor och vätskeansamlingar. God för både sund befruktning, graviditet och moderskap. Den kan också hjälpa Dej hålla diet om Du ofta försökt och misslyckats med detta. Pärlemor drar till sig goda upplevelser för bäraren och hjälper föräldrar att anpassa sig tillbaka till arbetslivet efter föräldrarledighet. Lägg en bit pärlemor i ett barns säng för beskydd. Används också för att trösta djurmödrar efter att deras ungar tagits ifrån dem vid avvänjning. Pärlemor är ett organisk kalciumkarbonat som man finner i vissa snäckor och ostron, ofta efter att djuret själv dött och sköljts upp på stranden.


Rubin
Varje dag bringar glädje och varje natt god sömn

 

Rubin, Duvblod eller Buddhas Tårar användes redan i Egypten för blod och mjältproblem. I Burma berättar legenden att alla rubiner kommer från Draken Nagas ägg. Varje stjärnrubin sägs innehålla 3 hjälpsamma andar eller änglar. Rubiner hjälper oss att dra till oss andra verksamma och kraftfulla stenar. Naturligt renande och energigivande, och används för att se det välstånd som vi har i livet. Traditionellt har rubinen burits nära bäckenet för dess kraftfulla inverkan på fertiliteten. Rubinen skyddar hem och ägodelar mot brand, storm och inkräktare. bevara antingen en rubin vid ytterdörren, eller ännu bättre, en i varje hörn av hemmet för beskydd. För företagare kan en bit rå rubin dra till sig nya beställningar. Rubinen ger profetiska drömmar och skyddar mot mardrömmar. Särskilt äldre kvinnor sägs kunna använda rubinens krafter. Det danska kungahusets fantastiska rubindiadem och collier ärvs från drottningmoder till kronprinsessa, och dess kraft och skönhet har under många år fascinerat och skänkt bäraren välgång. De Rubiner eller karbunkel (korund/alluminiumoxid) som man oftast hittar är grovt huggna med en naturligt sexuddig stjärnform. Den kan ha alla röda nyanser. Den ogenomskinliga råa rubinen är lika kraftfull och verksam som den klara, slipade.


Serpentin
Jag är stark och beskyddad

Även om serpentin har fått sitt namn för att den liknar ormskinn kan den ha otroligt skiftande utseende. Allt från nästan silverfibrig klargrön till brun o rödprickig mörkgrön. Historiskt har Serpentinen tillägnats de forntida ormgudinnorna och ansetts skydda mot just giftormar. Serpentinen är en stark healingsten som riktar sina energier mot roten av problem eller sjukdomar, även om det inte är känt exakt vad det är ännu. Den rensar ut gifter, lindrar utmattning och sjukdomar som leder till orkeslöshet och muskelsvaghet. Den stärker självförtroendet och hjälper Dej att lita till Din egen omdömesförmåga i situationer med motstridig information. Den kan också skydda mot skvaller ochi llvilja bakom Din rygg. Använd Serpentin för att kasta av Dej gamla sorger, likt ett ormskinn ömsas; för att starta om och möta framtiden. Använd den på våren och låt Dej själv återfödas och blomma, precis som naturen.


Shiva Lingam
Den största och hetaste källan

Shiva lingam betyder egentligen Shivas könsorgan - och detta är också en av de allra starkaste fruktbarhetsstenarna. Den hör till rotchakrat och är extremt kraftfull både för fertiliteten, sexlusten och för den kundalinikraft som vilar i våra kroppar. En äkta Shiva Lingam är en sten som under århundradena har legat vid Ganges stränder och varsamt slipats till sin karakteristiska ovala form. De är först stora, men allt efterssom de slipas blir de mindre och mindre - men de behåller sin form. Och deras energi blir inte heller mindre, bara för att stenen blir mindre. Snarare tvärtom. Ytan på stenen beror helt på vilken sand den har legat i. Grövre sand ger en matt yta, och finare sand en blank. Använd den med viss försiktighet, för den verkar kraftfullt på den som bär den. Var beredd på förändringar och kraftfulla känslor.


Sodalit
Jag har min bästa tid framför mej…

Sodaliten är helgad åt den heliga Anna, Jesus mormor, och bärs därför ofta av kvinnor som nått en mogen ålder samt är extra beskyddande för far- och morföräldrar och andra äldre släktingar. Människor som ska pensioneras eller friställas kan få hjälp i detta av Sodalit. Kristallen bistår också föräldrar närbarnen ska flytta hemifrån och börja nästa skede av sina liv. också mycket bra för alla som sysslar med undervisning och rådgivning. Den svalkar fysisk eller känslomässig överhettning och där därför också bra vid ex. klimakteriets svallningar, hög puls och vid högt blodtryck. Den kan också hjälpa till att hålla en balanserad blodsockernivå. Sodalit främjar lugn, avslappning och meditation i stressade liv. Vid flygrädsla kan det också vara effektivt att dricka, eller badda pulsådrorna med vatten i vilket det fått vila en sodalit.


Sugelit
Jag Vårdar Planeten…

Den djupt syrenfärgade sugeliten är en relativt nyupptäcktsten, som sägs ha kommit för att hjälpa oss ta tag i de västerländska välfärdsproblemen med ett överutnyttjande av vår planet. Den purpurfärgade Sugeliten riktar sin energi till de platser i oss människor där den bäst behövs, i synnerhet körtlar som är i obalans. Stenen hjälper oss också att behålla de sanna och djupare värderingarna i en allt mer materiell värld. Den är symbolen för Vattumannens tidsålder, och påminner oss om de andliga och medkännande värderingarna. En sten för den miljömedvetne som också hjälper oss att övertyga andra om vikten av agera i samklang med allt och alla på Moder Jord, likväl som henne själv och de platser som må ligga tusentals mil bort...


Tigeröga
Jag är uppfylld av gyllen ljus…

Tigerögat förknippas med den miduga och magiska tigern - djurens konung i den österländska mytologin. En stabiliserande sten som saktar ner ett överbelastat sinne och kropp och skänker frakt åt ett uttrötta system. Den minskar sug efter 'fel' sorts mat, frosseri, cigaretter eller alkohol.Tigerögat drar till sig välstånd, och ser också till att Du inte slösar bort för mycket pengar på onödiga saker. Bra att ha med sig på shoppingturen om Du har en ovana att handla för mycket eller lider av för många och onödiga impulsköp. Ha ett tigeröga i din plånbok för att attrahera pengar, eller ge till vänner och familj för att önska dem välgång och framgång. Genom alla tidsåldrar har denna oxiderade kvarts, tigerögat, gett beskydd mot alla personer som önskar andra ont eller vill skada. Utrustar bärare med tigerns mod mot fysiska eller mentala översittartyper. Hjälper Dej också se igenom svekfullhet och att identifiera ögontjänare.


Ulexit
Jag ser igenom ytan

 

Ulexiten ser man oftast som antingen duniga bollar eller sågade i plattor, och det är dessa plattor som kallas TVsten, just för att den naturliga fiberoptiken gör att de projicerar bilden på underlaget. Ulexiten påverkar oss på samma sätt, nämligen att den låter oss se genom ytan och se vad som står mellan raderna. Använd den ex. när Du läser igenom ett kontrakt eller för att formulera Dej klart och tydligt i ett brev. Den låter oss också se på djupet in i oss själva, och genomskåda andras falskspel. Om Du vill tolka en dröm som Du inte förstår, skriv ner drömmen och låt en ulexit vila på pappret när Du sedan läser igenom drömmen. Det ger energi åt Din fantasi och kreativitet att komma vidare i Ditt tolkande och Ditt skapande.

 

hem