Mästarna & Änglarna
Eviga inspirationskällor

Med Kristus som den mest kända. Tätt följd av Ärkeänglarna, Maria, St Germain, Kuthumi, Kwan Yin och många andra. Från olika mänskliga källor kommer det information om vilka Mästarna är, hur många de är och vart de befinner sej. Och precis som vanligt finns det ju inte något facit för livet.

Svaren är lika många som det finns hjärtan som ställer frågor, och jag tycker också att det är ointressant att veta huruvida det är 300, 64000, 144 000 uppstigna mästare, eller bara en. Vill man själv veta, så är det ju bara att bestämma sej för vad som ger den bästa återklangen i det egna hjärtat - och där har Du det sanna svaret. Din sanning. Och vill man själv vara en - behandla bara dej själv och din omgivning på samma sätt som en mästare skulle gjort.

Det finns ett antal namn och mästare som beskrivs på liknande sätt över hela världen, och som kan verka som symboler eller inspiratörer för oss alla. I berättelserna kring dessa mästare har de i de allra flesta fall själva levt på jorden och mött samma prövningar och funderingar som du och jag. Genom liv efter liv har de sedan löst sitt karma och nått en sann och full upplysning, och kan nu  guida och inspirera oss här på jorden från den dimension där de själva befinner sej - mitt i vår verklighet.

Vissa är mer kända och omtalade än andra. Alla har olika funktioner och "arbetsuppgifter" i det fantastiska och utmanande arbetet med att höja vårt jag, och vår planet, till en högre frekvens. Till större tolerans, villkorslöshet och kärlek.

 

ElMorya    Hilarion     Kuthumi     Kristus      KwanYin      SaintGermain      LadyNada      SeraphisBey      Mikael      Gabriel