Vem är bakom Andra Sidan?
Jag är vuxen ur en vidsynt och kärleksfull uppväxt där det andliga på olika nivåer alltid legat nära till hands. Mitt andliga intresse startade redan när jag var väldigt ung, och den egentliga starten var en kombination av saker under tonåren; mitt första ställda horoskop, mitt första besök hos ett medium, min första tarotkortlek, min första sanndröm, min första slagrutegång och min första kontakt med den andliga litteraturen: Richard Bachs Måsen och A course in Miracles. Därefter fortsatte jag förkovra mej i den andliga bokvärld som exploderade på 90-talet: Shakti Gawain, Shirley MacLaine, Neale Donald Walsh, Helena Montelius, Louise L Hay och alla de andra magnifika inspiratörerna.

Jag fortsätta utveckla mig själv genom att ta till mej och utbilda mej i ett antal vitt skilda arbetsformer, allt för att ha ett så stort arsenal av tekniker som möjligt att använda i mitt eget - och senare också i andras - personliga utveckling. Aura Soma, Reiki, tarot, Bachs Blomsteressenser, aromaterap regressionsterapi och auraläsning var några av de terapier som jag idkade djupa studier och skaffade mej en Master i. En del andra så som trancemediumskap, massage, zonterapi, änglahealing, Alexanderteknik har jag bara arbetat med i mindre utsträckning med privatlärare.

Därefter arbetade jag i några år med att vara ute och arbeta både med klassiska storseanser, finnas på mässor och med privatkonsultationer. Samtidigt med detta började jag långsamt bygga upp webbplatsen Andra Sidan. Under dessa år fanns det självklart många i min omgivning som hjälpte mej på vägen och som var de största inspiratörerna och lärarna. Jag vill inte att någon ska känna sej förbisedd, men känner mej ändå manad att nämna Carina, Christine och Maggie som alla varit oumbärliga i min utveckling.

Vad är tanken med Andra Sidan?

AndraSidan har aldrig kostat något, och kommer aldrig kosta något. Den ställer inga krav på motprestation från besökaren, och jag å min sida känner mej heller inte tvingad eller manad att skriva - utan gör det utifrån pur inspiration och glädje. Det är alltid det viktigaste.

Jag har inga som helst anspråk på att komma med några allomfattande sanningar eller absoluta svar. Det enda jag vill är att alla ska finna sin sanning och sin väg, och kan jag på den resan vara till någon hjälp har jag uppnått allt jag önskar med sidan.

Att kunna sprida lite ljus, lite kärlek - och förhoppningsvis framföra några ord eller tankar som ger återklang i ditt hjärta. Det är allt jag önskar...

 

Hem