WATER VIOLET
Vattenblink (Hottonia palustris)

Den första av de 12 helarna, tillverkad genom solmetoden
och såg ljuset första gången i juni 1931

Potential: Stor tolerans, vishet och förståelse för andra människors liv och känslor. Ödmjukhet och aktivt deltagande i gemenskapen med andra människor. Tillåter sig att visa känslor och blir mera avspända i umgänge med andra. Behagliga, lugna personer som sprider frid och harmoni omkring sig.

Nyckel och utmaning: Överlägsenhetskänslor, stolthet, arrogans, självvald isolering och ensamhet.

Övrigt: Personer som kan känna sig överlägsna andra. Oftast välutbildade, intelligenta och kulturella personer. Svåra att få kontakt med eller få ett emotionellt utbyte av. Lever ofta i avskildhet och söker ogärna sällskap av andra. Har ofta fysiska spänningar och lider av stelhet.

Växer med vatten omkring sig, så det kan vara svårt att komma dem nära. De skyddas av känslorna, och lever också i dem. Så de beskyddar sin känslighet genom att vara för sig själva. På så sätt är den motsatsen till Heather.

Personer med mycket fysiska spänningar kan transformera eller se värdet av dem med WaterViolett.

Affirmation:
”Jag finner min livsuppgift i gemenskapen med andra.”

"För dem som föredrar att vara ensamma vare sig de är friska eller sjuka. Dessa individer är mycket stillsamma till sin natur, talar mjukt och säger inte mycket. De är mycket självständiga, duktiga och relativt oberoende av andras åsikter. De är otillgängliga, lämnar andra ifred och går sina egna vägar. Ofta är de begåvade och talangfulla. Den ro och stillhet de besitter är välgörande för människor i deras omgivning.”
(Citat Dr. Bach)

 

Hem