ROCKWATER
Vatten från livgivande källor

Tillhör de 7 medhjälparna, tillverkad genom solmetoden
och såg ljuset första gången i september 1934

Potential: Flexibla människor med höga ideal som kan lämna sina egna övertygelser för andra sanningar när de visar sig vara bättre för dem. Kan öppna sig för livsglädjen och komma i kontakt med sina djupa känslor. Inre och yttre frihet.

Nyckel och utmaning: Hårdhet mot sig själv, rigiditet, självförnekelse, tuffa levnadsregler, självplågeri och perfektionism. Kan glömma bort att vara lyckliga, för de är hela tiden så duktiga.

Övrigt: Rigida människor med fasta åsikter som låter sina liv bestämmas genom olika teorier vilka de följer i minsta detalj. Nekar sig själva enkla livsnöjen och följer hårda levnadsregler. De är för mycket koncentrerade på sig själva och sin egen perfektion. Vill vara förebilden för andra.

Kan gå en promenad och veta exakt hur lång tid det tog jämfört med andra gånger de gått samma runda, men inte tala om efterråt huruvida det doftade sommarsol eller vintersnö.

Sköljer bort tanken om att Du inte redan är perfekt och upplyst

Motsatsen till Vervain och Willow.

Affirmation:
”Jag är fri och mitt liv flyter som en del av livets flod”
"Jag låter allt växa i egen takt"

"För dem som lever på ett mycket strängt sätt. De ställer sig avvisande till många av livets glädjeämnen eftersom de anser att dessa kan hindra dem i deras arbete. De är hårda mot sig själva. De önskar vara friska, starka och aktiva och gör allt de kan för att bevara dessa egenskaper. De hoppas kunna bli inspirerande exempel för andra, vilka sedan kan följa deras idéer och få ett bättre resultat.”
(Citat Dr. Bach)

Hem