Att affirmera

Det finns några saker att fundera på när man ska uttrycka en affirmation – Universum uppfyller dem nämligen precis så som vi vill ha dem! Som en Gudomlig kopieringsapparat som skriver ut just precis det som vi väljer att lägga in!

För det första handlar det om att uttrycka den positivt! Att i klara färger måla den bild av ditt liv som du vill ha, snarare än att måla upp det du inte vill ha och säga "detta vill jag inte ha". Tänk dej att negationer fungerar dåligt i Universum, den eviga och outtröttliga JAsägaren. Prova att säga "detta vill jag inte ha", och ta sedan bort ordet "inte" - vad är det då för en affirmation du ber Livet om att ge dej...

Fokusera istället på det du vill ha -
på allt det Underbara du vill välja in i ditt liv och uttryck det istället!

Försök att inkludera ditt namn så mycket som möjligt när du affirmerar. Det förstärker energierna och kraften i Affirmationen och inkluderar också dej i de accelererande flödena.

Det finns en sak till som jag skulle vilja tala om, och det är att verkligen uttrycka det man vill ha,

Om man t.ex. säger: ”jag vill ha mer fritid” så skapas just det i ditt liv – alltså den verkligheten där du får lov att uppleva känslan av att vilja ha mer fritid. Och för att kunna vilja ha mer fritid så har man i regel inte så man tycker det räcker från början.  

Om man istället uttrycker och lever känslan av att man redan har precis så mycket fritid man vill ha, så hjälper Universum oss att uppfylla den önskningen – den att du har all fritid du någonsin skulle vilja ha…

Affirmationer som uttrycks i framtid kommer manifesteras för dej att vara i framtiden, precis så som du önskade.

Att uttrycka din önskan som om den redan var uppfylld, i absolut nutid. En inbjudande Presens.

Ändra inte din affirmation allt eftersom du utvecklas, eller ge upp den när Du tror att den har misslyckats. Och var inte rädd för att vara precis. Dagliga allmänna affirmationer kan Du självklart hålla ganska brett och lättillgängligt. Men i specifika situationer är det viktigt att du är lika specifik.

Börja alltid din affirmation med: jag har eller jag är - det är här som en av de stora förlösningarna ligger just när det gäller både effektivt affirmerande och tankearbetande - men också runt de tankemönster vi har som genomsyrar vår vardag. Den ström av associationer och tankar som hela tiden rör sig i vårt inre är ju i slutändan den allra viktigaste tanke att arbeta med. För även om du affirmerar väldigt intensivt och bra i 5 minuter om dagen, är ju de resterande 1435 minuterna varje dag fortfarande de som påverkar mest.

Detta är dock inte en uppmaning om att strunta i att arbeta dessa 5 minuterna för att det ändå inte skulle vara någon idé - utan tvärt om! När du affirmerat 5 minuter första gången så lär minuterna efter ditt arbete fortsätta påverkas av det positiva och konstruktiva tänkandet, helt av sig själv.

När du sedan arbetat ett tag kommer även minuterna innan ditt affirmerande bli i dess anda för att ditt sinne ställer in sig på något som det känner igen.

Nästa sak som händer är att en affirmations-tanke helt plötsligt dyker upp när du minst anar det, och se, då har du några tankar till som styrs åt det håll som du vill att ditt liv ska gå. Och efter ett tag kommer du märka att utan att du vet hur det gick till har du förändrat och ljust upp många av de tankar som du spontant tänker utan att det kostar dej någonting.

Sa jag inte att det var enkelt. Misstänksamt enkelt. Men återigen, det finns bara ett sätt att se att det verkligen fungerar, och det är att prova! 5 minuter om dagen till att börja med, vare sig mer eller mindre, för att du ska kunna känna på de underbara effekter som kommer utav att själv vara med och styra sitt liv också på ett medvetet plan.

Hälsa, Kärlek, Jobb, Vänner, Upplevelser eller vad helst du önskar... För om vi verkligen skapar allt i våra liv, så skapar vi ju verkligen allt. Och gränserna för hur mycket du kan påverka det själv sätts endast vid hur stor tillit du sätter till dej själv - hur mycket du tror på att du är den största och mest underbara medskapare av allt som finns i ditt liv - alla skeenden, alla händelser, alla möten, alla upplevelser och alla insikter...

Storleken på din tro på orättvisa är måttet på din tro på Tilliten till dej själv och livet!

Det viktigaste av allt är självklart att du arbetar för att verkligen tro på och uppleva din nya sanning. Tror du på den och upplever den så är den ju redan sann. Övningarna här är bara olika redskap för att "programmera" vårt medvetna och undermedvetna med den associationskedjor vi helst önskar. Tro på det du säger.

Lev det som om det redan är sant!

Våga börja skapa och ta 100%-igt medvetet ansvar för ditt liv! du gör det redan. Lev som om du gör det. Och njut av det! Skapa allt det underbara du vill ha i ditt liv! Och gör det nu. Utan att tveka!